ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΥΡΙΟ 28/9/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με απόφαση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 τα 3 ΚΔΑΠ (ΑΣΤΑΚΟΥ-ΦΥΤΕΙΩΝ-ΚΑΝΔΗΛΑΣ) για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έχουν αναγγελθεί.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ :ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Η ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι η πορεία του Μεσογειακού κυκλώνα θα είναι περίπου αυτή που σας δίνω στο παρακάτω διάγραμμα (εικόνα 1). Το Σάββατο το πρωί θα βρεθεί περίπου στα ανοιχτά του Ιονίου και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα έχει φτάσει στις περιοχές των Δωδεκανήσων. Κρατάω μια μικρή ακόμη επιφύλαξη για την πορεία του γιατί τέτοια συστήματα πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να προβλεφθούν ακόμη και 1 ημέρα πριν.
ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ
διαβαστε περισσοτερα

Κλειστά όλα τα σχολεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Μετά από απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους,  όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Έντονα καιρικά φαινόμενα έως την Κυριακή 30/9/2018. Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ ανακοινώθηκε από Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ ανακοινώθηκε από  Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Ισχύει από σήμερα Πέμπτη 27-09-2018 μέχρι και την Κυριακή 30-9-2018. Σε αυτό αναφέρονται τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αστακιωτών η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή , 14 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 10:30 , (ο χώρος θα σας κοινοποιηθεί σύντομα) με θέμα δράσεις του συλλόγου για την επόμενη χρονική περίοδο έως την λήξη της θητείας του Δ/Σ
ΜΕΤΆ ΤΙΜΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ/Σ  ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.    ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΗ 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ------------------------------------------------------ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ(Α/πρόεδρος_ ΣΟΥΡΛΑ ΓΩΓΩ (Υπευθ Δημοσίων Σχέσεων ΓΑΛΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Ταμίας) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΤΑ (Ειδικός Γραμματέας) ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μέλος)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................