Σύλλογος Γυναικών Αστακού -Πρόσκληση σε Ετήσια Γενική Συνέλευση

Αστακός 12/9/2022
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γενική Συνέλευση
Το Δ.Σ. του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα στο Στέκι του συλλόγου με θέματα: 1.Απολογισμός πεπραγμένων 2.Οικονομικός απολογισμός 3.Προγραμματισμός δραστηριοτήτων επόμενου έτους
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο στέκι του Συλλόγου μας  την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 6:00 το απόγευμα.

       Η ΠρόεδροςΗ Γραμματέας Ιωάννα Ρεπάνη Ζούλα                        Παρθενία Ταπραντζή
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ-Σύλλογος Γυναικών-Κάλεσμα συμμετοχής σε θεατρική ομάδα

Καλούνται οι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου της πόλης μας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη θεατρική ομάδα, να δηλώσουν το συντομότερο δυνατόν συμμετοχή, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους, προκειμένου να προγραμματιστεί η νέα προσπάθεια.Μαθητές του Δημοτικού θα συμμετάσχουν εάν υπάρξει ανάγκη. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
Λάμπρος Πιτσούλιας 6974 886489 Γιάννα Ρεπάνη-Ζούλα 6944 613595
Το  Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Το Χρονικό της Φτώχειας και της Πείνας | Η Ζωή της 90χρονης Γιαγιάς Λούλας-Βίντεο

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Στο όμορφο παραδοσιακό χωριό Αργύρι του νομού Καρδίτσας, είχαμε την τύχη να συναντήσουμε την γιαγιά Λούλα, μια γυναίκα, που φρόντισε να μας μεταφέρει στο παρελθόν με τις αξέχαστες ιστορίες της.
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Παπαναστάσης: Η μόνη ελπίδα για ειρήνη είναι να έχει ο Παλαιστινιακός λαός ελεύθερη πατρίδα

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Η μόνη ελπίδα για ειρήνη είναι να έχει ο Παλαιστινιακός λαός ελεύθερη πατρίδαΗ μόνη αχτίδα ελπίδας για την ειρήνη στην περιοχή είναι να δοθεί στον Παλαιστινιακό λαό το δικαίωμα να ζήσει στη δική του ελεύθερη πατρίδα όπως αυτή περιλαμβάνεται στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή της «Prime» ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, ενώ επισήμανε πως όσοι ανακάλυψαν ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 7 Οκτώβρη δεν θέλουν να δουν το πρόβλημα του Παλαιστινιακού λαού, την κατοχή και τις δολοφονικές επιθέσεις για πάνω από 75 χρόνια.
διαβαστε περισσοτερα

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ: Ευχαριστήριο μήνυμα

Θα ήθελα  να ευχαριστήσω όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτές τις εκλογές!Να ευχαριστήσω τον επικεφαλή της παράταξης μας κ. Αλέξανδρο Σάββα που με επέλεξε να συμπορευτούμε σε αυτό το ταξίδι του προεκλογικού αγώνα. Ένας άνθρωπος που με το ήθος του και την αξιοπρέπεια του σε διδάσκουν τρόπους ηθικής και εντιμότητας. Και όπως χαρακτηριστικά έλεγε « ούτε το μισθό του Δημάρχου θα παίρνω, ούτε με προσωπικά τηλέφωνα δεν θα χρεώνω τον Δήμο αλλά ούτε και τα εκτός έδρας έξοδα δεν θα παίρνω. Αποφάσισα να μπω σε αυτή τη διαδικασία των δημοτικών εκλογών για να μπορέσω να οργανώσω τον Δήμο έτσι ώστε να καταφέρει να μπει σε θέση ανάπτυξης και προόδου όπως του αξίζει.»
διαβαστε περισσοτερα
Προκήρυξη της ΣΟΧ 2/2023, για κάλυψη 2 θέσεων υδραυλικού και ηλεκτρολόγου. Προθεσμία αιτήσεων από Τετάρτη 25/10 έως Δευτέρα 6/11.

Προκήρυξη της ΣΟΧ 2/2023, για κάλυψη 2 θέσεων υδραυλικού και ηλεκτρολόγου. Προθεσμία αιτήσεων από Τετάρτη 25/10 έως Δευτέρα 6/11.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 23.10.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η αριθ. ΣΟΧ 2/2023 (ΑΔΑ: 6ΒΘ1ΩΚΖ-ΓΑΚ) ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου, για πλήρωση 2 θέσεων εργασίας υδραυλικού και ηλεκτρολόγου, με σύμβαση 8μηνης διάρκειας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες, από την δημοσιοποίηση στο site του Δήμου Ξηρομέρου και συγκεκριμένα από Τετάρτη 25/10/2023 έως Δευτέρα 6/11/2023. Επισυνάπτεται το έντυπο της ΣΟΧ2/2023, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες της προκήρυξης, καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την συμπλήρωση των αιτήσεων. Πληροφορίες 2646360534. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου Συνημμένα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2_2023 Δ.ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΕΛΙΚΗ 6ΒΘ1ΩΚΖ-ΓΑΚ.pdf935 kBΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 2 ΔΕ ΥΕ.doc133 kBΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 02-2023_signed.pdf547 kB
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ- Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας στο εξωκλήσι του Αη-Δημήτρη

Εσπερινός  μετ' αρτοκλασίας θα τελεσθεί  τη Τετάρτη25Οκτωβρίου 2023 & ώρα 16:00παραμονή της εορτής τουΑγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη στο εξωκλήσι του Αη-Δημήτρη  που βρίσκεται  στο κτήμα Δημητρίου Φ. Θανασούλα στη Μπαμπίνη.
διαβαστε περισσοτερα

Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε χθες Κυριακή 22 Οκτωβρίου το απόγευμα, στην τοποθεσία Πλυμέλια στο Αρχοντοχώρι.

Ημερομηνία 23.10.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε χθες Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην τοποθεσία Πλυμέλια στο Αρχοντοχώρι, σε στάβλο συμπατριώτη μας με πρόβατα και αρκετές μπάλες με σανό.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................