ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η Κεντρική Ομιλία του Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη στον Αστακό! 
Πλήθος κόσμου κατέκλισε τους δρόμους οι οποίοι με πολλή ενέργεια, ψυχή και παλμό υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως η μάχη της κάλπης θα είναι μεγάλη!  Ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή του, τους Υποψήφιους του Συνδυασμού "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" που τον εμπιστεύτηκαν, τον στήριξαν και δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ και τους Πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο της 5ετίας που πέρασε τονίζοντας πως προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι ο Πολίτης και πως είναι πολλά ακόμη να γίνουν! Τέλος κάλεσε όλους τους πολίτες στις 2 Ιουνίου να πάνε στις κάλπες και να στηρίξουν τον Συνδυασμό "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" επισημαίνοντας πως οι Εκλογές ξεκινούν ξανά από το μηδέν και τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό (Make Art, Νάνσυ Γαλούνη)
διαβαστε περισσοτερα

Η κοινωνία μίλησε. Είναι ολοφάνερο ότι οι πολίτες του Ξηρομέρου, θέλουν Δήμαρχο Ξηρομέρου τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη (φωτογραφίες & βίντεο).ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός 31.5.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Με τον αέρα του μεγάλου νικητή του πρώτου γύρου των εκλογών, ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης και οι άνθρωποι του συνδυασμού του, έζησαν άλλη μία μοναδική συγκέντρωση στον Αστακό σήμερα Παρασκευή 31 Μαΐου.
Με παλμό, ενθουσιασμό, το χαμόγελο και την αισιοδοξία να περισσεύουν, οι πολίτες έδειξαν ότι η απόφαση τους να εμπιστευτούν τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη είναι οριστική και όπως είπε και στο κλείσιμο της ομιλίας του ο υποψήφιος Δήμαρχος, «.....η κοινωνία είναι μαζί μας και το φωνάζει, σε αυτές τι εκλογές κέρδισαν οι άνθρωποι, σε αυτές τις εκλογές κέρδισε η πολυφωνία, η αξιοπρέπεια, η αγάπη για τον τόπο.... Όλοι μαζί για την μεγάλη ΝΙΚΗ». Στις 2 Ιουνίου μένει μόνο η τελική σφραγίδα και η επιβεβαίωση ότι στο Δήμο Ξηρομέρου αλλάζουμε σελίδα με νέο ύφος, με νέο ήθος, με συλλογικότητα, εντιμότητα, καθαρά χέρια, με νοικοκυροσύνη και καθημερινή λογοδοσία, με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πο…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................