Συνομιλώντας με το Παρελθόν | Τα Παραδοσιακά Παιχνίδια του Χθες(Βίντεο)

ΚΑΤΑΦΥΛΛΙ "Τα παιχνίδια που έφερναν χαρά και γέλιο στα παιδιά" Στην Κοιλάδα του Αχελώου, στο γραφικό ορεινό χωριό Καταφύλλι της Καρδίτσας, ο Κώστας, ανοίγει τις πύλες της μνήμης του για να μας μεταφέρει σε μια εποχή όπου η ζωή κυλούσε σε άλλους ρυθμούς. Η συνάντησή μας μαζί του εστιάστηκε σε έναν κόσμο που φαίνεται πλέον μακρινός, αλλά για τον Κώστα, ο ίδιος πρωταγωνιστής της εποχής εκείνης, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Κωνσταντίνος Μπαμπούρης η πρόταση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την θέση του Προέδρου του Δ/Σ

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook  Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΧρόνια Πολλά …Τις θερμότερες ευχές μου για το Νέο Έτος . Για την παράταξή μας ξεκινάει ένας νέος κύκλος σκληρής δουλειάς ,με αίσθηση της ευθύνης ,στοχοθεσία και μετρήσιμα αποτελέσματα.
διαβαστε περισσοτερα

Ανταλλαγή ευχών στην ΠΔΕ - Ν. Φαρμάκης: «Αν αλλάξουμε εμείς προς το καλύτερο, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο»

«Χθες το βράδυ, την ώρα που άλλαζε ο χρόνος, μου ήρθε στο μυαλό μία φράση, ένα σύνθημα: “Η χρονιά άλλαξε. Εσύ;” Πρόκειται για σύνθημα, που αν ο καθένας το απευθύνει στον εαυτό του με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι, τότε και ενότητα θα έχουμε και ειρήνη ειρήνη και προκοπή»…
διαβαστε περισσοτερα

Το Πρωτοχρονιάτικο γλέντι της Α.Ε Αλυζίας.

https://mytikaspress.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για το νέο έτος από τον συγχωριανό μας Λάμπρο Χαροκόπο(Φλόριδα Αμερικής)

FOTO:Αρχείου Μπαμπίνη ΙΝ από επίσκεψη του συγχωριανού μας Λάμπρου Χαροκόπου στη γενέτειρα

Σε όλους τους συγχωριανούς μου εύχομαι ευτυχισμένος και χαρούμενος ο καινούργιος χρόνος με υγεία και χαρά και ότι ποθείτε να το βρείτεΣας χαιρετώ όλους Λάμπρος, Χαροκόπος
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................