Ευχές του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για καλή θητεία στη Νέα Δημοτική Αρχή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται στην νέα Δημοτική Αρχή καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο της.
Με εκτίμηση
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συγχαίρει τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία! Η νέα "σελίδα" που ανοίγει στη ζωή σας να καλύψει και να υπερβεί τις  προσδοκίες σας! Επίσης συγχαίρουμε τους γονείς και τους καθηγητές για την επιμονή και υπομονή που έδειξαν στη δύσκολη πορεία της προετοιμασίας. Στους μαθητές που δεν πέτυχαν τον στόχο τους ευχόμαστε σύντομα να βρουν τον δρόμο τους μιας και σίγουρα θα έχουν πολλές επιλογές και ευκαιρίες στη ζωή τους!
Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά με τον Γιώργο Μπλέτσα(Ευχαριστίες Συλλόγου)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο στέκι του συλλόγου μας μια υπέροχη μουσική βραδιά με τον Γιώργο Μπλέτσα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά! Ο κόσμος γέμισε την αυλή μας και διασκεδάσαμε όλοι μαζί ακούγοντας υπέροχη μουσική, πίνοντας κρασάκι και χορεύοντας. Επίσης ευχαριστούμε πάρα πολύ τους: Καραγιώργα Λεωνίδα για το κρασί που μας προσέφερε Μικελάτο Διονύση για το κρασί που μας προσέφερε Μάντζο Χρήστο - Λαϊνά Μαρία για την προσφορά τροφίμων και Νηρέα ΑΕ για τον πάγο που μας προσέφερε.
Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Εξουσιοδότηση υπογραφών σε Προέδρους Κοινοτήτων.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Εξουσιοδότηση υπογραφών σε Προέδρους Κοινοτήτων.

Ο Δήμαρχος.
Έχοντας υπόψη:
1. Tις διατάξεις του ΠΔ 497/1991 'Κώδικας διαταγμάτων για τα δημοτολόγια'.
2. Tiς διατάξεις του Ν. 3852/10.
3. Tην ανάγκη της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και της Διοικητικής Υποστήριξης των Δημοτών.
4. Tην αριθ. 43/14.12.2010 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
5. Tην αριθ. πρωτ. ΤΔΔΚ 1325/2016 έγγραφο του Τμήματος Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης του Υπουργείου Εσωτερικών.
6. Tην αριθ. 28/44133/2018/24.08.2018 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
διαβαστε περισσοτερα

Δύο ακόμα αριστούχοι επιτυχόντες στο γραφείο του Νεκτάριου Φαρμάκη

Δύο ακόμα πρωτεύσαντες εισακτέους της Δυτικής Ελλάδας υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Πρόκειται για τους Νίκο Δαμασκόπουλο(19.554 μόρια) από τον Πύργο Ηλείας και Γιάννη Παπαγεωργίου(19.487 μόρια) από το Αίγιο Αχαΐας που μαζί με τους γονείς τους συναντήθηκαν με τον κ. Φαρμάκη, ο οποίος τους εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για τις πρωτιές τους, υπογραμμίζοντας πως «η αριστεία τους αποτελεί παράδειγμα, το οποίο πρέπει να διαχέεται σε όλη την κοινωνία».
διαβαστε περισσοτερα

«Ημέρα Υγείας και Πολιτισμού» στο Ιστορικό Κάστρο Σαραβαλίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςσε συνεργασία με τον Ιστορικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Μάχη του Σαραβαλίου της 9ης Μαρτίου 1822», τη Δερματολογική Κλινική του ΠΠΓΝ, το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων(Καραμανδάνειο Πατρών), το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμναςδιοργανώνει ενημερωτική δράση με τίτλο: «Ημέρα Υγείας και Πολιτισμού», τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ιστορικό Κάστρο Σαραβαλίου.
διαβαστε περισσοτερα

Στην 84η ΔΕΘ συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη

Στο 7οΦεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο  της 84ηςΔιεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςκαι η Αγροδιατροφική Σύμπραξη θέτοντας στο επίκεντρο την πρωτογενή παραγωγή. Η Περιφέρεια θα είναι παρούσα στη γαστρονομική έκθεση  «Η Ελλάδα στο … πιάτο μας» με στόχο να αναδειχθούν τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα από τις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας,Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, όπως  λάδι, μέλι, κρασί, ζυμαρικά, σταφίδες κ.α. Από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν και να γνωρίσουν τα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας.  Παράλληλα, οι συμμετέχοντες παραγωγοί της Δυτικής Ελλάδας θα γνωρίσουν μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, την Ινδία που φέτος είναι Τιμώμενη Χώρα στη 84η ΔΕΘ. 
διαβαστε περισσοτερα

Αρχίζει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 ο ψεκασμός δακοκτονίας στην Αιτωλοακαρνανία

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίαςενημερώνει για την έναρξη ψεκασμών ελαιώνων, στο πλαίσιο του προγράμματος δολωματικών ψεκασμών για τον Δάκο της ελιάς έτους 2019 και συγκεκριμένα στις εξής Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Agrenda

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΟY ΧΟΒΟΛΙΩΤΩΝ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Μέρος 1ο ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΟY ΧΟΒΟΛΙΩΤΩΝ: Δημ Γουλές, Xρ. Τσαγκάρης. Γ. Βασίλας Επεξεργασία λυμάτων – Απλές έννοιες για τον πολίτη


Ο βιολογικός καθαρισμός γίνεται  με ειδικά μηχανήματα σε επίπεδο οικογενειακό 4-6 ατόμων  με κόστος περίπου 3-4 χιλ ευρώ και ασήμαντο ετήσιο κόστος λειτουργίας,  σε επίπεδο 10-100 ατόμων (ξενοδοχεία, πολυκατοικίες) και σε επίπεδο 1.000-5.000 κατοίκων πόλεως. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................