Τάγκας Χρ.Δημήτριος .Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου: Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται

Πηγή:facebook
διαβαστε περισσοτερα

Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .Είσαι και εσύ θεατρίνος τελικά δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη.!!

Είσαι και εσύ θεατρίνος τελικά δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη ,όταν καλύπτεις τον αρχιθεατρίνο Σαμαλέκο ,όταν πριν λίγους μήνες τον επέπληττες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο λέγοντας του ,πως είναι άσχετος και να είναι πιο προσεκτικός ,όταν θα μιλάει μέσα στο Συμβούλιο .!!!!
Δεν απάντησε ο εκλεκτός σου Αντιδήμαρχος κύριος Σαμαλέκος στην ερώτηση Στάικου  ,πόσες παροχές έκοψε μέχρι την Παρασκευή 10/7/2020, παίζοντας ένα κακόγουστο θέατρο.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-Οι μάσκες της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης έπεσαν-Δελτίο τύπου

Οι μάσκες της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης έπεσαν. Η δημοτική αρχή είναι με τους πολίτες για εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης για να επέλθει τάξη και νοικοκυριό σε μία χαοτική κατάσταση. Η αξιωματική αντιπολίτευση και η ελάσσονα με ποιους είναι άραγε;
διαβαστε περισσοτερα

Συλλόγος Γυναικών Αστακού:Σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 και ώρα 7:00 το απόγευμα. η συνάντηση των μελών του Συλλόγου στην καφετέρια LOBSTER (Σαμαντάς-Παπαμάρκου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στην καφετέρια LOBSTER (Σαμαντάς-Παπαμάρκου) την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 και ώρα 7:00 το απόγευμα.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................