Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Νομικών Προσώπων του Δήμου Ξηρομέρου (Κ.Ε.Δ.Ξ) &(Ν.Π.Δ.Δ) με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους στην Αθήνα.

Με τη συμμετοχή μελών από Πολιτιστικούς Συλλόγους πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015 η Συνάντηση Εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Ξηρομέρου. Η συνάντηση οργανώθηκε από τα Νομικά Πρόσωπα  του  Δήμου Ξηρομέρου (Κ.Ε.Δ.Ξ) & (Ν.Π.Δ.Δ) και τους Προέδρους Κώστα Γεωργούλα & Βασίλη Μουρκούση και φιλοξενήθηκε από στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ Πατησίων 5 στην Αθήνα  . Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε  συζήτηση (την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου) για την υλοποίηση συν διοργάνωσης  από πλευράς του Δήμου και των Πολιτιστικών Συλλόγων στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα χωρία του Δήμου Ξηρομέρου  που λειτουργούν στην περιοχή με αντικείμενο τον πολιτισμό σε συνεργασία με τα αρμόδια θεσμικά Δημοτικά όργανα.
Τέλος τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Ξηρομέρου κάλεσαν τους Πολιτιστικούς Συλλόγουs να στείλουν τις αιτήσεις τους και το προγραμματισμό των εκδηλώσεων το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου













διαβαστε περισσοτερα

Ραδιόφωνο Ξηρομέρου ###____Γιορτή Λαού____###

Γιορτή λαού, ευχή Θεού! Η μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς, είναι γεγονός!  Το πανηγύρι του λαού, το πανηγύρι των πανηγυριών, έφτασε. Τρεις αξέχαστες βραδιές και μία ημερήσια εκδήλωση γεμάτα κέφι, μουσική και χορό, συντροφιά με τα μεγαλύτερα ονόματα του Δημοτικού Τραγουδιού.
Το τετραήμερο 18, 19, 20 και 21 Ιουνίου μην κανονίσετε τίποτα!!! 
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γέφυρα του Αχελώου για μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Αναλυτικά θα σας διασκεδάσουν:

Πέμπτη 18 Ιουνίου:

Γιώτα Γρίβα, Γιάννης Καψάλης, Γιάννης Κατσίγγιανης, Έλενα Χαραμή και Ελισσάβετ Παπανικολάου.Στα κλαρίνα: Μάκης Τσίκος, Πάνος Κοτρώτσος και Σωτήρης Γαλανός. !!! Τιμώμενο πρόσωπο η Βαγγελιώ Χρηστιά 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................