Η Μπαμπινιώτισα Ζαρκαδούλα Παρθενία (Ρένια) Υποψήφια Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Β'Αθήνας-Βόρειος Τομέας

Η Μπαμπινιώτισα Ζαρκαδούλα Παρθενία (Ρένια) Υποψήφια Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Β'Αθήνας-Βόρειος Τομέας




.






διαβαστε περισσοτερα

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 στη Δυτική Ελλάδα

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 στη Δυτική Ελλάδα – Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές –  Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες
διαβαστε περισσοτερα

Εξετάσεις προαγωγής Ζωνών για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες 29-6-2019 για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. 

Τα συγχαρητήρια μου στους Μαθητές για την άψογη παρουσία και την απόδοση τους. Συγχαρητήρια για την υπομονή και την πειθαρχία που επέδειξαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μου..!! Αυτή η αφοσίωση και η αντοχή τους είχαν σαν αποτέλεσμα να τα καμαρώσω σήμερα τόσο εγώ όσο και οι γονείς τους, και να αποσπάσουν τα συγχαρητήρια των Δασκάλων εξεταστών Κυρίων ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ οι οποίοι με την γνώση, την εμπειρία και την στάση τους βοήθησαν τα μέγιστα ώστε οι μαθητές να καταφέρουν αυτή την άποδοση.. 

διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΣΑΚΕΙΟ :Τελετή αποφοίτησης - Όταν ο Καθηγητής κ. Μπαμπινιώτης Γεώργιος παραδίδει το Απολυτήριο Λυκείου σε έναν Μπαμπινιώτη μαθητή.(foto-video)

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού.  Ήταν συγκινητική η στιγμή, όταν ο Πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Καθηγητής κ. Μπαμπινιώτης Γεώργιος παρέδωσε το Απολυτήριο Λυκείου στον Βασίλη Θανασούλα (γιος του Αλέξη). OΒασίλης συνολικά συγκέντρωσε 18.223 μόρια εξασφαλίζοντας πλέον σε μεγάλο ποσοστό την εισαγωγή του στην Φαρμακευτική Σχολή Αθήνας που ήταν και ο στόχος του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................