Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 16.1.2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, στις 06:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης. Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι για πρώτη φορά τις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Δεξιά στην ιστοσελί…
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση Συλλόγου Αμφιλοχιωτών.Αθηνών ,Πειραιώς & Αττικής

Το Δ/Σ του Συλλόγου μας σας προσκαλεί τηνΤετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024και ώρα6:00μ.μπαραμονή της εορτής του πολιούχου της πόλης μας ,Αγίου Αθανασίου, στονΙ.Ν ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. Ακαδημίας 67 Αθήνα όπου θα τελεστεί εσπερινός με αρτοκλασία .
Θα διατεθεί και το ημερολόγιο 2024 του Συλλόγου μαςΣας περιμένουμε !!!Το Διοικητικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ

Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας – Πειραιά«Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ»  Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, ώρα προσέλευσης 11.00 π.μ., όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο σπίτι των Χαλκιοπουλιτών, την αίθουσα του Συλλόγου μας στην οδό Τριανταφυλλοπούλου 18 - Σεπόλια - Αθήνα. (6 λεπτά από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ «ΣΕΠΟΛΙΑ»).  Εκεί θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας σε μια οικογενειακή γιορτή, όπως το συνηθίζουμε όλα τα χρόνια της ύπαρξης και παρουσίας του συλλόγου μας.Θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά και ο τυχερός της πίτας θα κερδίσει ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ.Θα υπάρχει στη διάθεσή σας φαγητό (κοντοσούβλι, λουκάνικα, μπιφτέκια, κοτόπουλο, πατάτες, σαλάτες, τζατζίκι) και κρασί σε τιμές κόστους, για όποιον επιθυμεί να περάσει το ξεχωριστό αυτό μεσημέρι στον Σύλλογο.Πάρτε τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας και ελάτε στο σύλλογο. Σας περιμένουμε, να ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούργιο χρόνο και να ειδωθούμε με συγγενείς και φίλους που δεν έχουμε την ευκαιρία στην καθημερινότητα που μας κυριεύει τον υπόλοιπο χρόνο. Τ…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχετήριες κάρτες απέστειλε ο Σύλλογος Μαχαιριωτών στους ξενιτεμένους συγχωριανούς τους

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαχαιριωτών θέλοντας να ζεστάνει τις γιορτινές ημέρες των ξενιτεμένων συγχωριανών μας και να τους φέρει έστω νοερά κοντά στην πατρίδα, απέστειλε, ως ελάχιστο δείγμα αγάπης και εκτίμησης, χριστουγεννιάτικες κάρτες με θερμές ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ευτυχία και ειρήνη, προσδοκώντας να έρθει η στιγμή που θα γιορτάσουμε όλοι μαζί!
διαβαστε περισσοτερα

Δωρεά από τον Πρόεδρο της Παπαδάτου.

Τοποθέτηση τέρματος - γκολπόστ στο Δημοτικό Σχολείο ΡΙΒΙΟΥ, μετά από παρέμβαση - δωρεά του Προέδρου ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ κου Γαλαζούλα Αποστόλη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................