ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗΣ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Κ.Κ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ•

Πηγή. Facebook. Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολακη


διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ- Κοινότητα Φυτειών Αποκατάσταση πλακοστρώσεων Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής. Μικρή τσιμεντόστρωση οδού

ΠΗΓΗ: facebook Δημάρχου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΚοινότητα ΦυτειώνΑποκατάσταση πλακοστρώσεων Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής Μικρή τσιμεντόστρωση οδού Με το προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου συνεχίζονται παρεμβάσεις στις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου ,που βελτιώνουν την καθημερινότητα μας.
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης ....2023

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Συλλόγου μας !!!
Κυκλοφόρησε και διατίθεται προς πώληση ημερολόγιο για το έτος 2023, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των τεσσάρων (4) €.
enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Γράφει ο Κομπλίτσης Απόστολος Ακαρνάνας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ (Συνέχεια…)  Μη με ρωτάς πουθ’ έρχομαι μη με ρωτάς που τρέχω.  Πατρίδα εγώ δεν έχω, παρά του βάτου τ’ άγριο τ’ αγκαθωτό κλαρί.  Ο λόγκος το παλάτι μου που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΤΣΙ με δέρνει τ’ άνεμο βρέχω σαν φτωχό  πουλί !!!!
διαβαστε περισσοτερα

Ο Ευρυτάνας που συναρπάζει με το κλαρίνο του | Η ζωή στο χωριό(video)

Η μουσική τοπική παράδοση στα Ευρυτανικά χωριά, είναι εθνικά αναγνωρισμένη και συνηθίζεται να μεταφέρεται από γενιά, σε γενιά! Η αστικοποίηση δυστυχώς ανάγκασε πολλές φορές τους ανθρώπους, να αφήσουν τον τόπο τους με αποτέλεσμα τα χωριά να έχουν σχεδόν ερημώσει... Ωστόσο, υπάρχουν χωριά που λιγοστοί νέοι αρνούνται να τα αφήσουν και κρατάνε ζωντανή την παράδοσή τους.Πρόσφατα βρεθήκαμε στο ορεινό χωριό Κρέντης Αγράφων όπου μας περίμενε με χαρά ένας νέος του χωριού, ο Κώστας - λάτρης της μουσικής παράδοσης του τόπου που τον γέννησε και απολαμβάνουμε μαζί του ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι.videoGreek Village Life
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................