Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία της Ντίνας Σαμαρά εν όψει του β' γύρου των εκλογών στην παραλία Αστακού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου Ντίνα Σαμαρά και τα μέλη του συνδυασμού «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» σας προσκαλούν στην κεντρική προεκλογική ομιλία, ενόψει του Β΄γύρου. την Παρασκευή 23 Μαΐου, στις 21:30, στον Αστακό (Παραλία Αστακού-Άγκυρα).
Όλοι μαζί για να δώσουμε το πιο μεγάλο μήνυμα νίκης Όλοι μαζί για να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στο σύστημα της αδιαφάνειας, της διαφθοράς και της οπισθοδρόμησης. Στην πιο μεγάλη μάχη σας θέλουμε όλους κοντά μας. Η νίκη είναι δική μας.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.
xiromeronews

διαβαστε περισσοτερα

Κεντρική ομιλία του Ερωτόκριτου Γαλούνη εν όψει του β' γύρου των εκλογών

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ΞηρομέρουΕρωτόκριτος Γαλούνης και ο Συνδυασμός "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - πρώτα ο πολίτης"σας καλούν στην Κεντρική Ομιλία που θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 23 Μαΐου 2014στο Εκλογικό Κέντρο τουΑστακού εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης του Β΄ γύρου!  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δώσουμε το τελικό σύνθημα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ!  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ένα ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ!
διαβαστε περισσοτερα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ξηρομέρου για τις εκλογές της 25ης Μαΐου

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ξηρομέρου χαιρετίζει όλους εκείνους που στήριξαν και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της, τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια. Ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο είχε μια σημαντική παρουσία, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της περιοχής και του Δήμου. Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους  ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους του Δήμου στις ερχόμενες εκλογές να καταδικάσουν τα κόμματα που στηρίζουν και στήριξαν τις αντιλαϊκές πολιτικές που σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.        Τους καλούμε να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις επαναληπτικές εκλογές τόσο στο Δήμο μας όσο και στην Περιφέρεια.Να ψηφίσουν και στις τρεις κάλπες Κ.Κ.Ε.........
       Τους καλούμε να ξεφύγουν από τα ψεύτικα διλλήματα, τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων που στηρίζουν την Ε.Ε., να ψηφίσουν με κριτήριο την ίδια τους τη ζωή και τις ανάγκες τους. Να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του Κ.Κ.Ε. για την Ευρωβουλή. Γιατί είναι η …
διαβαστε περισσοτερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!

.Σε ποιό βαθμό είστε ικανοποιημένος(η) από το εκλογικό αποτέλεσμα και για ποιούς λόγους ο συνδυασμός σας δεν πέτυχε την απόλυτη πλειοψηφία. Αναφέρατε τον κυριότερο.
.Εάν προτίθεστε να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας και να εκλεγείτε Δήμαρχος.
.Αν γνωρίζετε ,από την εμπειρία σας, με τί κριτήρια κατανέμονται οι πόροι , από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στους τρείς (3) νομούς και κατ’επέκταση στους επιμέρους Δήμους της Αιτωλ/νίας.
.Εσείς ως Υποψήφιος(α)  Δήμαρχος, με ποιό κριτήριο θα επιθυμούσατε να επιμερίζονται αυτοί οι πόροι ;
.Σε τί ενέργειες θα προβείτε, ως Δήμαρχος, εάν νόμιμοι κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί φορείς του Δήμου μας, απαιτήσουν την μετεγκατάσταση των ιχθυοτροφείων σε ειδικές προστατευτικές ζώνες.
.Τι θα κάνατε ως Δήμαρχος, εάν η κυβέρνηση προχωρήσει στην περαιτέρω κατάργηση – συγχώνευση δημόσιων σχολείων του Δήμου μας.
.Εάν, ως Δήμαρχος, θα υποστηρίξετε το δίκαιο, ώριμο και αδιαπραγμάτευτο αίτημα του αγροτικού κόσμου –της ευρύτερης περιοχής…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................