Νέο Δ/Σ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης

Μετά τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου που διεξήχθησαν για την ανάδειξη νέου Δ/Σ σήμερα 12 Αυγούστου   2018, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε είναι το εξής:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΥ ΝΤΙΝΑ ΜΠΙΤΣΩΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ  ΣΤΕΡΠΗ ΕΡΑΣΜΙΑ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΣΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΑΓΟΜΑΛΟΣ ΦΩΤΗΣ
ΕΞΕΛΕΓΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΦΩΤΗΣ ΜΠΕΝΕΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΘΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
Στις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα
Καλή δύναμη & καλή επιτυχία στο νέο Δ/Σ
διαβαστε περισσοτερα

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Γίνεται γνωστό στους συγχωριανούς μας ότι την παραμονή της Παναγίας 14 Αυγούστου ο εσπερινός θα τελεσθεί στο εκκλησάκι  Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο κοιμητήριο του χωριού μας  ΩΡΑ 7:15 μ.μ.

Ακολούθως θα τελεσθεί και επιμνημόσυνη δέηση . 
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ (φωτο)

Τη διάσωση και ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάςκαι παράδοσης της Μπαμπίνης,αλλά και του Ξηρομέρου, έχουν ως στόχο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το φετινό καλοκαίρι από το Σύλλογο Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης».
Στις φετινές εκδηλώσεις κορυφαία στιγμή ήταν και πάλι το «Τραγικό συμπόσιο»,που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 11 Αυγούστου.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν δωρεάν το περίφημο φαγητό, δηλαδή γιδίσιο (τραγίσιο) κρέας με μακαρόνια,μαγειρεμένο σε παραδοσιακά καζάνιααπό τον αρχιμάγειρα Σπύρο Μπενέκο (βοηθό το γιό του Σωτήρη θα είναι ο νέος ΣΕΦ)που κρατά την παράδοση και εφαρμόζει πιστά τη συνταγή των προγόνων του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................