ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' Στις γιορτές εξόδου

Για άλλη μια χρονιά ο σύλλογός μας συνόδευσε την πομπή προς τον Κήπο των Ηρώων τιμώντας τους ήρωες της Εξόδου στο Μεσολόγγι. Χρόνια πολλά σε όλους! Να ζει το Μεσολόγγι! Καλή Ανάσταση!
διαβαστε περισσοτερα

Κέντρο Υγείας Μύτικα - Υπ' όψη του Υπουργού Υγείας κύριου Άδωνι Γεωργιάδη.

ΠΗΓΗ:https://mytikaspress.blogspot.com

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ
Υπ' όψη του ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κύριου ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Του Νίκου Θωμά Νταή. σ. Συμβολαιογράφου.
Δράττομαι της ευκαιρίας με την Υπουργοποίηση στο Υπουργείο Υγείας του κ. ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ο οποίος έχει επισκεφθεί τον Μύτικα και έχει φιλοξενηθεί στον Μύτικα, να θέσω υπόψη του τα προβλήματα και τη σοβαρές ελλείψεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ. Είχα την τιμή να σας γνωρίσω προσωπικά, όταν σας φιλοξένησε στον Μύτικα η Μυτικιώτισσα κυρία Βάσω Τσαμπιέρη, με τον γιατρό σύζυγό της κύριο Ανδρέα Παπαμιχαήλ. Με την κυρία Τσαμπιέρη Παπαμιχαήλ ήσασταν συνυποψήφιοι βουλευτές στο κόμμα ΛΑ.Ο.Σ του κύριου Καρατζαφέρη. Εσείς είχατε εκλεγεί βουλευτής, η κυρία Τσαμπιέρη όχι. Εξελέγη όμως επειδή διακρίνονταν για τη δραστηριότητά της και τη μόρφωση της σαν καθηγήτρια, Πρόεδρος των Γυναικών του κόμματος! Λαμβάνω λοιπόν το θάρρος και από το γεγονός ότι με τα εκάστοτε προβλήματα του Κ.Υ. Μύτικα ασχολούμαι 50 και πλέον χρόνια και βοήθησα με …
διαβαστε περισσοτερα

ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ: Γιορτές εξόδου 2024- Περισσότερες φωτογραφίες από τη σημερινή εκδήλωση

διαβαστε περισσοτερα

ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ: Γιορτές εξόδου 2024 (φωτο)...Σήμερα Κυριακή των Βαϊων

Τιμώντας την θυσία των Ελεύθερων Πολιορκημένων, που έγινε πριν από 198 χρόνια. Σήμερα Κυριακή των Βαϊων  τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος χοροστατούντος του του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού. Πολιτιστικοί- λαογραφικοί Σύλλογοι και φορείς    παρέλασαν με εντυπωσιακές παραδοσιακές στολές από την περιοχή μας αλλά και διάφορα μέρη της Ελλάδος .
διαβαστε περισσοτερα
Τιμούμε την 198η Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου.

Τιμούμε την 198η Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 28-4-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ως εκπρόσωπου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια του Εορτασμού της 198ης Επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΣΧΑ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, την δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε θεωρεί αναγκαία τη βοήθειά μας σε όσους πραγματικά τη χρειάζονται.Για αυτό λοιπόν, τηΜ. Δευτέρα29 Απριλίου και τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ. στο Στέκι του Συλλόγου θα συγκεντρώσει χρήματα και  τρόφιμα προκειμένου να τα διανείμει σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.Παρακαλεί πολίτες, επιχειρήσεις και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, γιατί…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................