Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (29/2018) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από την Παρασκευή 16-11-2018 μέχρι και την Κυριακή 18-11-2018 και δημοσιοποιήθηκε από Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έχει ως εξής:
Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται σήμερα Παρασκευή (16-11-2018) από τα Δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά. Στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.
Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

Ενημερωτική Εσπερίδα « Το Ξηρόμερο στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Ενημερωνόμαστε – Συμμετέχουμε»

Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινοπραξία «Κ/Ξ ΚΤΗΜΑ 2016» διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα: « Το Ξηρόμερο στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
Ενημερωνόμαστε – Συμμετέχουμε» τη Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 18:00 στην Αίθουσα Συνεδρίων του ξενοδοχείου GIANNIS VILLAGE RESORT, Αστακός
με σκοπό την ενημέρωση των Δημοτών, σχετικά με την επικείμενη έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας επί ακινήτων στον υπό κτηματογράφηση Ξηρομέρου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης :Ευρωπαϊκή Ημέρα Ενημέρωσης για τα αντιβιοτικά

«Χρειάζεται εξορθολογισμός της χρήσης των αντιβιοτικών. Τα αντιβιοτικά δεν θεραπεύουν και δεν βοηθούν στην πρόληψη των ιώσεων» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ενημέρωσης για τα Αντιβιοτικά.
διαβαστε περισσοτερα

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ο συμπατριώτης μας Σπύρος Κουντούρης

Συνεχιστής της παράδοσης που θέλει τους Ξηρομερίτες στα Διοικητικά Συμβούλια των μεγάλων συνδικαλιστικών Σωματείων της χώρας μας, ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Σπύρος Κουντούρης.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................