ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 118 ΤΟΥ Ν.4412/2016 Ο Δήμος Ξηρομέρου προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής για την κατάρτιση καταλόγων ενδιαφερομένων έτους 2019 για τις παρακάτω κατηγορίες έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών:
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών της Αθήνας

Η μεγάλη οικογένεια των Χαλκιοπουλιτών της Αθήνας, έκοψε και τη φετινή χρονιά την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, την Κυριακή 13-1-18, στο μεγάλο σπίτι των Χαλκιοπουλιτών, την ιδιόκτητη αίθουσα στην οδό Τριανταφυλλοπούλου 18 στα Σεπόλια. 
διαβαστε περισσοτερα

Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου ΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Παναιτωλοακαρνανική Γιορτή - Κοπή Βασιλόπιτας-Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παναιτωλοακαρνανική Γιορτή - Κοπή Βασιλόπιτας.

Δημοσιεύουμε το διαμορφωμένο πρόγραμμα με τη σειρά εμφάνισης των χορευτικών και των βραβευόμενων. 


Σας περιμένουμε
διαβαστε περισσοτερα

Ο αγροδιατροφικός πλούτος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ «Έκθεση Τροφίμων και Ποτών – Έλληνες Παραγωγοί»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αγροδιατροφική ΣύμπραξηΔυτικήςΕλλάδας, συμμετέχουν στην6ηΕΞΠΟΤΡΟΦ «Έκθεση Τροφίμων και Ποτών – Έλληνες Παραγωγοί» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στην Αθήνα, από 1έως 4 Φεβρουαρίου 2019. Στόχος είναι ηανάδειξη των ποιοτικώνπροϊόντων που παράγονται σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία.
διαβαστε περισσοτερα

Πετρονικολός Πάνος:ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ
Αγαπητέ Πρόεδρε και Τοπικό Συμβούλιο, Αγαπητέ Πρόεδρε και Δ.Σ. Συλλόγου Βελά, Έπειτα από 3  χρόνια καθυστέρησης με υπόγειες διαδρομές και χωρίς να γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους, καθυστέρησε το Μνημείο Ηρώων στο χωρίο μας που με τόση χαρά και πάθος είχατε αναλάβει σαν Σύλλογος μαζί με την βοήθεια του Τοπικού Προέδρου. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.

διαβαστε περισσοτερα

Στράτος Αγρινίου: Φρίκη – Σκότωσαν άγρια άλογα του Πεταλά!

Δικογραφία σε βάρος αγνώστων σχηματίστηκε για νομοθεσία περί ζωοκτονίας. Συγκεκριμένα, χθες στη Στράτο, κοντά στον Αρχαιολογικό χώρο και εντός αγροτικού δρόμου, εντοπίστηκαν από διερχόμενο πολίτη δύο νεκρά άγρια άλογα (προστατευόμενου είδους) και μισοφαγωμένα από έτερα ζώα. Το ένα εξ αυτών έφερε τραύματα στην πλάτη από κυνηγητικό όπλο. Πεντακόσια μέτρα πιο πέρα εντοπίστηκε ακόμη ένα άλογο νεκρό. Τα άλογα αυτά δεν ανήκουν σε κάποιον ιδιοκτήτη, αλλά είναι από τα άγρια άλογα του Πεταλά που ζουν ελεύθερα στην ευρύτερη περιοχή. Την δικογραφία ανέλαβε η Ασφάλεια Αγρινίου.  
Sinidisi.gr
διαβαστε περισσοτερα
check page rank