ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Έφυγε από τη ζωή η Λαμπρινή (θεια Λάμπρω) Τσίντζου

Έφυγε από τη ζωή η Λαμπρινή (θεια Λάμπρω) Τσίντζου σύζυγος Στάθη Τσίντζου   . 
Η εξόδιος  ακολουθία θα τελεσθεί  αύριο Τετάρτη 27 Μαΐου  4μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μαχαιράς Πάντα καλοδεχτική και πρόθυμη να βοηθήσει τον κάθε πονεμένο .Με την τέχνη που έμαθε από την θειά Νιώ να " φτιάχνει" τα σπασίματα στα κόκαλα βοήθησε τους συνανθρώπους της κι έγινε ξακουστή στην περιφέρειά μας. Καλό ταξίδι θεια Λάμπρω.Εκφράζουμε στους οικείους της τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση - γνωστοποίηση για υποβολή προσφοράς για την: «Παροχή υπηρεσιών υβριδικού και επιστολικού Ταχυδρομείου».

Πρόσκληση - γνωστοποίηση για υποβολή προσφοράς για την: «Παροχή υπηρεσιών υβριδικού και επιστολικού Ταχυδρομείου».

https://www.dimosxiromerou.gr Αστακός 26.05.2020 Αρίθ. πρωτ.: 3410 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας 30 006
Τηλ.: 2646360500/37
Fax: 2646042531
e-mail: info@dimosxiromerou.gr ΠΡΟΣ: Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.
Απελλού 1, ΤΚ 10188 Αθήνα
e-mail: gramceo@elta-net.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Ο Δήμος μας, θα προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ», συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 15.976,80 €, σύμφωνα με την αριθ. 5/2020 μελέτη του τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.
Παρακαλούμε όπως εκδηλώσετε ενδιαφέρον με σχετική έγγραφη οικονομική προσφορά, σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στο πρωτόκολλο του Δήμου έως την Δευτέρα 01.06.2020 και ώρα 13:00 στη Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας Τ.Κ. 30006.
Για την υποβολή των προσφορών οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα αναφέρει εξωτερικά τα στοιχεία τα επιχείρησής τους και τα ακόλουθα στοιχεία:
Π…
διαβαστε περισσοτερα

Έλεγχοι στην Αιτωλοακαρνανία για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά τη μεταφορά των μαθητών

Έλεγχοι σε Γυμνάσια και Λύκεια πραγματοποιήθηκαν  στις 20,21 και 22 Μαΐου 2020 στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων προστασίας κατά τη μεταφορά μαθητών από τα  μέσα (ταξί και λεωφορεία) που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο έργο. Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας,  παρουσία της  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά.  Κατά τον έλεγχο  διαπιστώθηκε ότι οι μεταφορείς τηρούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις καθώς επίσης και τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επίσης δόθηκαν αναλυτικές οδηγίες και διευκρινήσεις  στους καθηγητές και μαθητές των σχολείων για τα προστατευτικά μέτρα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα εξής: Α)  Η αυστηρή τήρηση των αποστάσεων δηλαδή η αποστασιοποίηση μεταξύ των ατόμων σε δημόσιους χώρους, τουλάχιστον 1,5 μέτρων ο ένας από τον άλλον.  Β)   Επιμελές και σωστό πλύσιμο των χεριών και απολύμανσ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................