Πήρε το πτυχίο του ο συγχωριανός μας Αλέξανδρος Σταμουλακάτος

Οσυγχωριανός μας  Αλέξανδρος ΣταμουλακάτοςτουΣπύρου αποφοίτησεαπό το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και σήμερα πήρε το πτυχίο του.    Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο  του   ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.








διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για ειδική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Πρόσκληση για ειδική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Δευτέρα 1 Ιουλίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 27.6.2024 Αριθ. πρωτ: 8061 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Ειδική Δια Ζώσης Συνεδρίαση την πρώτη (1η) του μηνός Ιουλίου, του έτους 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2013 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024.
2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ (ΟΠΔ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024.
Έχοντας υπόψη α) την παρ. 9 άρθρο 77 Ν. 4172/2013, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 189 του Ν.4555/18 και αντικαταστάθηκε εκ νέου με την περίπτ. β' της π…
διαβαστε περισσοτερα

Επιτροπή Διαχείρισης Λαογραφικού Μουσείου Μπαμπίνης - ΘΕΜΑ : Εργασίες οι οποίες έγιναν στο Λαογαφικό Μουσείο

(Αύγουστος 2022 - Ιούνιος 2024)
1. Τουαλέτα (W.C.), εσωτερικά στο Ημιυπόγειο.2. Εγκατάσταση Συστήματος Ασφαλείας και Συναγερμού.3. Πινακίδες ενημερωτικές στις εισόδους του χωριού (Παλαιό Σταθμό και Σύνορο).4. Τοίχος στήριξης (μάνδρα), μετά την παραχώρηση οικοπέδου πλάτους 1,80 μ. από τον κ. Μασσαλή Γεώργιο του Δημητρίου.5. Βάση τσιμέντου (5μ. x 7,60μ.) στην είσοδο του ημιυπογείου. Διαμόρφωση του χώρου και βαφή εξωτερικά : δύο πορτών και ενός παραθύρου.6. Ιστοί σημαιών, στο Λαογραφικό Μουσείο Μπαμπίνης, στο Μνημείο Πεσόντων Μπαμπίνης και στο Δημοτικό Σχολείο Μπαμπίνης.7. Προμήθεια σήμαντρου (το ίδιο με του Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης).
Χορηγοί, για εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, οι παρακάτω συγχωριανοί μας και φίλοι της Μπαμπίνης με αλφαβητική σειρά :1. Αθανασίου Βασίλειος (γιος της Μαριάνθης Κατσαράκη)2. Ανώνυμος μεγάλος φίλος της Μπαμπίνης3. Γιαννακόπουλος Σοφοκλής4. Έτερος ανώνυμος φίλος της Μπαμπίνης5. Κολώνια Γεωργία (Ζέτα) του Δημητρίου6. Κοτσιλίρη Μαριαλένα του Περικλή7. Μουντούρ…
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το ΔΣ του συλλόγου μας σας ενημερώνει ότι τη Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Αστακού η τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Συνεχίζονται και με νέα έργα οι παρεμβάσεις αναβάθμισης στο Γήπεδο του Παναιτωλικού

Στην υπογραφή συμπληρωματικής, προγραμματικής σύμβασης προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, η  Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας και ο  Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος για την υλοποίηση της πράξης «αναβάθμιση γηπέδου Παναιτωλικού και διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων». Με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης προστίθεται νέα παρέμβαση και ενισχύεται σημαντικά ο συνολικός προϋπολογισμός για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λίνου Μπλέτσα με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, Λίνου Μπλέτσα με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, Ιωάννη Τριανταφυλλάκη,  για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής
διαβαστε περισσοτερα

Πιο σύγχρονο και λειτουργικό το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που χρηματοδοτήθηκαν από το Ε.Π «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, προκειμένου να ξεναγηθούν στο διαμορφωμένο πλέον κτίριο. Μέσα από την αποτελεσματική συνεργασία και με τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ που ήταν ο ανάδοχος, ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, με χρηματοδότηση 521.814 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού

Κατόπιν πρόσκλησης της Υπουργού Τουρισμού,  Όλγας Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος συμμετείχε στην δεύτερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) στην Αθήνα.
διαβαστε περισσοτερα

Επισκέψεις σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων πραγματοποιεί η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα

Διαδοχικές επισκέψεις στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ) «Η Αγία Σκέπη Πατρών» και «Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολόγγιου» πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα με υπηρεσιακούς  υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Η θεατρική παράσταση «Στους δύο τρίτους …χωρεί!» σε Βόνιτσα, Λουσικά, Μεσολόγγι, Πύργο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τέσσερις θεατρικές παραστάσεις με τίτλο: «Στους δύο τρίτους …χωρεί!»,με τη θεατρική σκηνή του Σταύρου Νικολαΐδη. Πρόκειται για μια κωμωδία χαρακτήρων που συνδέεται με την αιώνια διαμάχη των δύο φύλων, η οποία διαφοροποιείται στην μετά-covid εποχή. Ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι γάτας και ποντικού, που, οι συνεχείς εκπλήξεις και ανατροπές, κάνουν τον θεατή να ξεχνά ποια είναι η γάτα και ποιος ο ποντικός.
διαβαστε περισσοτερα

ΦΥΤΕΙΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.ΚΥΡΙΑΚΉ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΙΕΡΕΩΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΆΝΝΟΥ ΘΕΟΛΌΓΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Ο αρθρογραφικός οίστρος με ‘’δανεική’’ βοήθεια του κ. Πανταζή, με ελλιπή στοιχεία και αποκρύψεις συνεχίζεται και μετά το πέρας των πρόσφατων εκλογών.

Ημερομηνία 28.6.2024Δελτίο τύπου.Ο αρθρογραφικός οίστρος με ‘’δανεική’’ βοήθεια του κ. Πανταζή, με ελλιπή στοιχεία και αποκρύψεις συνεχίζεται και μετά το πέρας των πρόσφατων εκλογών.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Δημιουργία Μητρώου Επιστημόνων - "Brain Gain Xiromero".

Δημιουργία Μητρώου Επιστημόνων - "Brain Gain Xiromero".

Ημερομηνία 28/6/2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διάθεση του ανθρώπου για προσφορά στην κοινωνία και στην πρόοδο εντοπίζεται από την εποχή μυθολογίας με την πράξη του Προμηθέα  να χαρίσει στους ανθρώπους την φωτιά, στην σύγχρονη εποχή μας την σημασία του τεστ Παπανικολάου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου της μήτρας, αλλά και τις ζεστές παρουσίες καθημερινών ανθρώπων, που προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους σε πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................