Επίσημα αποτελέσματα στη Τ/Κ Μπαμπίνης Δήμου Ξηρομέρου-Πρωτιά για τη Νέα Δημοκρατία

Επίσημα αποτελέσματα στη Τ/Κ Μπαμπίνης Δήμου Ξηρομέρου σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.Πρωτιά για τη Νέα Δημοκρατία
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΝΙΔΑΡΗ με τον συνδιασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Πηγή: Σελίδα Facebook.Μετά την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αποδέχομαι το κάλεσμα του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τις επερχόμενες εκλογές.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Ο Παναγιώτης Επέλεξε να παραμείνει στο χωριό για μια καλύτερη ζωή( video)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ "Ο Παναγιώτης και η Απόφαση του να Μείνει στο Χωριό: Μια Ιστορία Επιτυχίας" Παρά τη γοητεία των μεγάλων πόλεων και τους γρήγορους τρόπους ζωής, ο Παναγιώτης αναγνώρισε τις δυνατότητες της περιοχής του και επέλεξε να επικεντρώσει τις προσπάθειές του εκεί.
διαβαστε περισσοτερα

Παρεμβάσεις καθαριότητας στη Τ/Κ ΜΥΤΙΚΑ

Πηγή:Σελίδα Facebook ΠροέδρουΚοινότητας Μύτικα Δημήτρη Φάρρου.
Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις καθαριότητας στα σχολεία (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Λύκειο), στην πλατεία, στο Πνευματικό Κέντρο, στην παραλία, στο κοιμητήριο και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους. Η μάχη με τα χορτάρια συνεχίζεται...
διαβαστε περισσοτερα

Τι επέλεξαν οι 6.321 ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας που ψήφισαν

https://www.agriniopress.gr
Μαζικά προσήλθαν στις κάλπες οι ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελεσματα που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
διαβαστε περισσοτερα

Το σχέδιο πόλεως του Αστακού τo 1860

Το 1860 και επί δημαρχίας Γεωργίου Γεροθανάση του καταγόμενου από τον Πρόδρομο Ξηρομέρου, ενός δημάρχου που κατά κυριολεξία έβαλε τα θεμέλια για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της κωμοπόλεως του Αστακού, σχεδιάστηκε απ΄ το υπουργείο Εσωτερικών το ακόλουθο σχέδιο της πόλεως του Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα

ΡΕΝΙΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ-Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους που με τιμήσατε με την ψήφο σας

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους που με τιμήσατε με την ψήφο σας, όπως σας έλεγα όλη αυτή την περίοδο είμαι μια από εσάς και θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας.
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή του Aντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη στο 8ο EUSAIR Forum στο Σεράγεβο

Ο Aντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, θα συμμετέχει εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη CPMR στο 8ο EUSAIR Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Μαΐου 2023 στο Σεράγεβο (Βοζνία-Ερζεγοβίνη).
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσιάζεται το μυθιστόρημα του Βασίλη Λαδά «Ποδηλάτες» την Κυριακή, στο Μεσολόγγι

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης σας προσκαλούν σε συνεργασία με τις «Εκδόσεις ΚΨΜ» στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βασίλη Λαδά με τίτλο: «Ποδηλάτες», την Κυριακή στις 28 Μαΐου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. στο Κτίριο Χρυσόγελου, στο Μεσολόγγι.
διαβαστε περισσοτερα

Το Σάββατο τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Αντικατοπτρισμοί» στο Μεσολόγγι

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του Λάμπρου Κατσαντώνη και της Ίνας Καραγεώργου με τίτλο «Αντικατοπτρισμοί»  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00 στο Κτίριο Χρυσόγελου, Ιεράς Πόλις Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ. Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό.

Δήλωση του Σπήλιου Λιβανού, πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αντιπροέδρου της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαϊου."Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό.Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών είναι σαφές:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού, σήμερα 23 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιήσει Αγρυπνία από τις 21:00 έως τις 00:30 για την απόδοση του Πάσχα.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού, σήμερα 23 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιήσει Αγρυπνία από τις 21:00 έως τις 00:30 για την απόδοση του Πάσχα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................