Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Νίκο Μαλούση, από το Καραισκάκη Ξηρομέρου .

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Νίκο Μαλούση, από το Καραισκάκη Ξηρομέρου . Ο Νίκος είναι κτηνοτρόφος.
διαβαστε περισσοτερα

Η πορεία για τη Δυτική Ελλάδα του αύριο ξεκινάει με τρεις λέξεις

Τρεις λέξεις: Εμπιστοσύνη, αγάπη, συγγνώμη.Αναρωτιέστε τι σχέση έχουν με την πολιτική;Τη μεγαλύτερη!Γιατί πολιτική χωρίς ανθρώπινο πρόσωπο δεν μπορεί να υπάρξει.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του Aντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη με εκπροσώπους της Ελληνικής Πρεσβείας στο Πεκίνο

Με εκπροσώπους της Ελληνικής Πρεσβείας στο Πεκίνο συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης στο πλαίσιο επίσκεψής του, στην Fuzhou (Επαρχία Fujian) της Κίνας για την υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ των δύο Περιφερειών.Ο  Αντιπεριφερειάρχης, και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικήςαντιπροσωπείας,  συναντήθηκαν  με την  Βαϊανή Γκαϊδατζή, Αναπληρώτρια Επικεφαλής Αρχής, Σύμβουλος Πρεσβείας Α’ και τους συνεργάτες της συζητώντας ευκαιρίες μελλοντικής συνεργασίας.
διαβαστε περισσοτερα

Νέα τηλεφωνικό κέντρο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, παρέδωσαν επίσημα στην υπηρεσία, σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και η  Βοηθός Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες συντονισμού για την ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας, Αγγελική Χαλιμούδρα.
διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 σε Αχαΐα, Ηλεία, ΑιτωλοακαρνανίαΣύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας οι  Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, θα βρίσκονται στην κατηγορία 3 (υψηλή) σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Χολή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού)

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Χολή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ… ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
Συνδημότισσες και συνδημότες.- Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η πολιτειακή μορφή ταυτισμένη με την ελληνική παράδοση, που δίνει περιεχόμενο στη δημοκρατία και την πόλη. Ορίζει την έννοια του πολίτη και τον τρόπο του κοινωνείν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ανοίγει δρόμους κοινωνίας, ανάπτυξης, πολιτισμού και οικονομίας, υπερβαίνοντας το δίπολο κράτος - ελεύθερη αγορά.
διαβαστε περισσοτερα

Το 1ο Φεστιβάλ Παιδικών - Εφηβικών Χορευτικών Τμημάτων στην Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, το 1ο Φεστιβάλ Παιδικών - Εφηβικών Χορευτικών Τμημάτων και το έργο  «ο Τρελός» του κορυφαίου μύστη Χαλίλ Γκιμπράν από τον Δημήτρη Βερύκιο  (σκηνοθετεί και αφηγείται αποσπάσματα από το έργο) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του διαμορφωμένου και ανακαινισμένου ανοιχτού Θεάτρου Πλαγιάς στην θέση Μύλος
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει η Αγία Μαρίνα στον Αετό Ξηρομέρου

Με λαμπρότητα, με τη συμμετοχή δεκάδων πιστών  στο χωριό Αετός του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, γιόρτασε την Αγία Μαρίνα.
 Χθες
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Άννα Βουκελάτου .

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Άννα Βουκελάτου από τον Αστακό.
διαβαστε περισσοτερα

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Ντίνο Σόμπολο από το Καραισκάκη Ξηρομέρου

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Ντίνο Σόμπολο από το Καραισκάκη Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank