ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Παναγιώτη Στάικο

Ευχές  για Χαρούμενα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα  με υγεία σε όλους τους συνανθρώπους μας .!!!!Dr. Παναγιώτης ΣτάικοςΕπικεφαλής της Δημοτικής ΠαράταξηςΑναζωογόνηση Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το ψητοπωλείο-Μεζεδοπωλείο''ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ''

διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

Γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα που επικράτησε σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, παραμονή Χριστουγέννων, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, καθώς παραδοσιακά κάλαντα ακούστηκαν από εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη.Την αρχή έκανε αντιπροσωπεία μελών του Φάρου Ποντίων Πάτρας, που έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου, με τον κ. Φαρμάκη να συγχαίρει τον πρόεδρο Δημήτρη Αντωνιάδη και τα μέλη για την αστείρευτη διάθεση διατήρησης της πατρογονικής παράδοσης.Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης υποδέχθηκε τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών, μέλη του οποίου έψαλλαν τα παραδοσιακά κάλαντα, ανταλλάσσοντας με τον κ. Φαρμάκη και τους συνεργάτες του, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αλέξανδρος, Χάϊδας, δώρισε στον Περιφερειάρχη ένα καλάθι με  γιορτινά εδέσματα της Ηπείρου.
Στιγμιότυπα μπορείτε να δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους: https://youtu.be/BOecHFlmQQI, https://youtu.be/2A-JmHQEDOA
διαβαστε περισσοτερα

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη, Ν. Φαρμάκη, για τα Χριστούγεννα (video)

διαβαστε περισσοτερα

ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ-Ευχές Χριστούγεννων

Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας να υποδεχτούμε Τον δι ´ ημάς τους ανθρώπους και δια την ημέτεραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

HΟμοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου σας εύχεται,Καλά Χριστούγεννα,Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος με υγεία, χαρά, αγάπη, αλληλεγγύη και να ξεπεράσουμε γρήγορα τις δυσκολίες που περνάμε.Χρόνια Πολλά.
διαβαστε περισσοτερα

Παράταξη ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ-ΨΗΦΙΣΑΜΕ τον προϋπολογισμό με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ παρά τις ουσιαστικές ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ μας.

Δελτίο ΤύπουΟ τρίτος προϋπολογισμός που καταθέτει η περιφερειακή αρχή ΦΑΡΜΑΚΗ είναι στάσιμος αναπτυξιακά, διαχειριστικός στην φιλοσοφία του και σπάταλος σε εκδηλώσεις άνευ ενδιαφέροντος, χωρίς στίγμα και προτεραιότητες ενώ οι προκλήσεις και οι ανάγκες της εποχής είναι σε διαφορετική κατεύθυνση.ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ τις διαφωνίες μας κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον τρόπο της πολιτικής λειτουργίας του φορέα που επηρεάζει όμως το κύρος του θεσμού και την αποτελεσματικότητά του και κυρίως:Στο μοντέλο διακυβέρνησης της περιφερειακής αρχής που απαξιώνει την πολιτική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου. Υποβαθμίζει τον ρόλο και την φωνή των συμβούλων και αποδυναμώνει την ένωση δυνάμεων και την πολιτική διεκδίκηση.Στο μοντέλο διοίκησης που όλα ανατίθενται σε ιδιώτες και τεχνικούς συμβούλους και απαξιώνει τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους. Την βιομηχανία των απευθείας αναθέσεων και την τακτική των συμπληρωματικών συμβάσεων που έχουν πλέον γίνει κανόνας καθώς και την επιστροφή στην εποχή του ρ…
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτινές ευχές από το Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.

Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και το 2022 που αναμένουμε, να είναι μία χρονιά με υγεία, που θα επανακτήσουμε τις ζωές μας μετά την επέλαση της πανδημίας του covid, με ελπίδα, ειρήνη και χαρά για όλους τους ανθρώπους όπου της Γης, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή και θρησκεία. Επιτέλους να δούμε το χαμόγελο να επιστρέφει στους κατοίκους της όμορφης Πατρίδας μας, φέρνοντας καλύτερες μέρες, για όλους αυτούς που δίνουν τον καθημερινό αγώνα της ζωής, με ψηλά το κεφάλι, με περηφάνια και αξιοπρέπεια.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

Η Γέννηση του Χριστού. Εγκαυστική εικόνα από τη Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά 7ος αι. μ.Χ.
Η Γέννηση του Χριστού να φέρει την γέννηση της ελπίδας και ένα νέο ξεκίνημα για ένα κόσμο με υγεία, ξεπερνώντας την πανδημία που συντάραξε όλο τον κόσμο, χωρίς βία, γεμάτο αγάπη και ειρήνη.
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
Ιωάννης Λ. Τριανταφυλλάκης
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΘΥΜΙΣΕΣ.... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 1941

Γράφει ο Αλέξανδρος Κυριαζής Στην  ενδοχώρα  της   επαρχίας  Ξηρομέρου  ,άρχισε  να σφίγγει ο  κατοχικός  κλοιός  για  πρώτη  φορά  τον  μήνα  Νοέμβριο   του  1941 με  την παραμονή  των  Ιταλικών  στρατευμάτων στο  χωριό  μας  επί  τριήμερο  συγκεντρώνοντας  τον πολεμικό  και κυνηγετικό  οπλισμό  του  χωριού . Με  την αναχώρησή  τους όμως, μας  άφησαν  να « εμπεδώσουμε» τις στρατιωτικές  τους  οδηγίες   σχετικά  με  τις  μετακινήσεις  μας, όχι μόνο  προς  τα  αστικά  κέντρα,  αλλά  και στα  γύρω  χωριά, σαν  πρώτο  μέτρο  υπακοής.  Σύμμαχος  στη  σκλαβιά  μας  και η  παγωμένη φθινοπωρινή   φύση που   βάλθηκαν   να  μας ξεπαστρέψουν φέτος ,  φώναζαν χουχουλιαστά  κάτω  από  τις  κάπες  τους  οι  γέροντες με  τη  χαμηλή  φωνή , όση  τους  είχε  απομείνει  από  τις   κακουχίες  εκείνου  του  Φθινοπώρου  του  1941.


Και  λέω  κακουχίες  γιατί παρατηρούσες τις  δυνάμεις  του  οργανισμού  των ,να κάμπτονται μειούμενες  μέρα  με  τη  μέρα .  Έβλεπες  τα  φουσκωμένα  στραγάλια  των  ποδιών  τούμ…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το Μπαμπίνη ΙΝ για χαρούμενα Χριστούγεννα.

Τις καλύτερες ευχές μας για χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία ,χαρά, ευτυχία ,καλές γιορτές σε όλους σας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

mpampini in blog
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Παπαδαταίων Ξηρομέρου "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" σας εύχεται Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα , Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, με Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Ειρήνη και Αλληλεγγύη.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα και ευχές του Κομπλίτση Αποστόλη – Ακαρνάνα

Καλά Χριστούγεννα σ’ όλους τους  Ξηρομερίτες απανταχού τον κόσμο.Ο καινούριος χρόνος να μας βρει υγιείς και μπροστάρηδες σε αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας.Το ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
Υ.Γ. Στο πρόσφατο άρθρο μου «διαδρομές» στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Εν μπαμπίνη» υπήρξαν τυπογραφικά λάθη. Συμβαίνουν ενίοτε. Συγγνώμη.enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Συλλόγου Μαχαιριωτών

διαβαστε περισσοτερα

akarnanika.blog-Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά !!!

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά !!!
Η συντακτική ομάδα του akarnanika.blog σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας !!!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................