ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 14.12.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ξηρομέρου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από τους κινδύνους που προέρχονται από την επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός, σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 22/14-12-2023 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από την Παρασκευή 15-12-2023. Από αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα, βαρομετρικό χαμηλό στην Αδριατική, συνοδευόμενο από μετωπική δραστηριότητα, κινείται νοτιοανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει στα Δυτικά ισχυρές καταιγίδες και ανέμους.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου

ΜΑΧΑΙΡΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΙΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού – Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού – Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (22/2023) που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, βαρομετρικό χαμηλό στην Αδριατική συνοδευόμενο από μετωπική δραστηριότητα κινείται νοτιοανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή (15-12-2023) το μεσημέρι με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές και θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ενώ το Σάββατο (16-12-2023) θα χιονίσει και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή κυρίως το Σάββατο οπότε στα κεντρικά και τα βόρεια θα υποχωρήσει κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου.Πιο αναλυτικά:Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ξηρομέρου. Ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του Δήμου Ξηρομέρου στο YouTube.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία, 14.12.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να παραστείτε και να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ξηρομέρου, που θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ώρα 20:00.
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ., της συνεδρίασης, της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου 2023

Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου καιγια πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής. Όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της περιόδου Σεπ 2019 - 2023 μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.  Στο βίντεο στο YouTube, αναφέρονται επιλέγοντας ''ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ'', όλα τα θέματα συζήτησης και έχει προστεθεί χρονική σήμανση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε απ' ευθείας στο θέμα που θέλετε να ακούσετε. ------------------------ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................