''ΖΗΤΩ'' Του Αποστόλη Κομπλίτση

Διά την συλλογήν των πληροφοριών     
και την  επιμέλειαν του κειμένου
την ευθύνη έχει ο Κομπλίτσης Απόστολος . 





ΦΕΡΕΛΠΙΣ   ΝΕΟΥΣ  ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ  –  ΔΙΑ ΠΡΩΤΗΝ  ΦΟΡΑΝ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-      ΕΠΙΣΤΟΛΗΝ  ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.
Οι  Υπογραφές   «Μπήκαν»      Οι   Μάσκες      «έπεσαν»
Ο Λαός που εδώ και χρόνια ξέρει τι ψηφίζει!!! επιτέλους θα πάρει   ΑΝΑΣΑ …    Εγώ, ως διανοούμενος - εγγράμματος- συγγραφέας- καθ΄ ότι και γνώστης της ποίησης δύναμαι να σας ενημερώσω διά τα περεταίρω. Εγώ  ως  άνθρωπος με μεγάλην ΄΄Συνδικαλιστικήν΄΄ δράσην. Ως διοριζόμενος εις τα διάφορα κρατικά ταμεία προηγούμενων κυβερνήσεων ήτοις και πλήθος συγγενών και κομματικών φίλων.  Θα ήθελα να συνεχίζετε να με αφουγκράζεστε  ανελλιπώς εις τον καινούριο πολιτικό χώρο στον οποίον εισήλθα όστις να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ διά την  ΕΥΗΜΕΡΙΑΝ  σας.  Διαβιβάζουμε προς υμάς δια της παρούσης. Κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων εις το φιλικόν περιβάλλον των συμμάχων  Ευρωπαίων !!! ήτοις και των επιχειρησιακών συμμάχων. Επονομαζόμενων δημιουργικής ασάφειας και συνεχ…
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Ξηρομέρου(Κ.Ε.Δ.Ξ.) και (Ν.Π.Δ.Δ) σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν Πατησίων 5, 4ος όροφος στις 1 Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 μ.μ. με θέμα την συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων το καλοκαίρι στα χωριά του Ξηρομέρου. 


Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 

Ο Πρόεδρος (Κ.Ε.Δ.Ξ.)                            Ο Πρόεδρος (Ν.Π.Δ.Δ) 

Γωργούλας Κωνσταντίνος                        Μουρκούσης Βασίλειος

Astakos-News 
διαβαστε περισσοτερα

Ανοιξιάτικες εξορμήσεις Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου! Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου

Την Κυριακή, 24/05/2015, ο Περιβαλλοντικός ΠολιτιστικόςΣύλλογος Χρυσοβίτσας, πραγματοποίησε μια σειρά επισκέψεων σε ιστορικά σημεία της Αθήνας.

Το ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής, ο Πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου, με την ευχάριστη συντροφιά των φίλων και συγχωριανών, ξεκίνησαν την όμορφη βόλτα από το Μουσείο της Ακρόπολης. Εντυπωσιασμένοι από τα πλούσια και μοναδικά εκθέματα συνέχισαν την περιήγησή τους στα σοκάκια της Πλάκας, στην περιοχή "Αναφιώτικα" κι έπειτα στην Αρχαία Αγορά και την Πνύκα.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων του συλλόγου, η επίσκεψη αυτή αποτελούσε πρώτη προτεραιότητα. Με ενθουσιασμό και χαρά ο Πρόεδρος και τα μέλη ευχαρίστησαν θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και διαβεβαιώνουν πως όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές της Αρχαίας Αθήνας.











διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................