Ευχές και δώρα μοίρασε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαναστηρακίου στους μαθητές του Δημοτικού σχολείου

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Μαναστηρακίου πρόσφερε στα παιδιά μας  αυγουλάκια και φαναράκια και στολίσαμε το σχολείο μας με ξύλινα αυγά και λαμπάδες, Με τόσα απλά πράγματα μπορείς να κάνεις τα παιδιά ευτυχισμένα.  
ΚΑΛΌ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.


Dimitra Palliogianni
διαβαστε περισσοτερα

Η αξιοπρέπεια:Γράφει ο Χρήστος Τούμπουρος*

Από μικρό παιδί με «κακότρωγε» η λέξη αξιοπρέπεια! Τι να σημαίνει και προς τι η αξιοπρέπεια. Ήταν και αυτά τα λόγια του παππού μου που τριβόλιζαν συνεχώς τα αυτιά μου. «Να μάθεις στην αξιοπρέπεια. Δεν θα χάσεις ποτέ». Ρώτησα, διάβασα, έψαξα, δεν την έλυσα την απορία μου.
διαβαστε περισσοτερα

Eπιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του μεγάλου Μεσολογγίτη πολιτικού ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ. Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.30΄ π.μ., στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ»,
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», σας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.30΄ π.μ., στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο του μεγάλου
Μεσολογγίτη πολιτικού ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, για τα 122 χρόνια από τον θάνατό του.
διαβαστε περισσοτερα

Πανελλήνιες 2018: Παράταση υποβολής Αίτησης- Δήλωσης

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας
, όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) που επιθυμούν
 να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018 των 
ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, πρέπει να υποβάλουν στο λύκειό τους 
σχετική Αίτηση-Δήλωση
διαβαστε περισσοτερα

Εντυπωσιακή παρέλαση από Έλληνες ομογενείς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην Οδησσό της Ουκρανίας (φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης)

Πριν δυο μέρες βρέθηκα στην Οδησσό στην πολύ που ιδρύθηκε η Φιλική Εταιρεία ένας Έλληνας που έζησε στην Οδησσό πολλά χρονιά και τώρα είναι ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ αλλά και ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ της πόλης ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ φιλοξένησε περίπου 800 παιδιά Ελλήνων ομογενών που ζουν σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας, Κίεβο, Μαριούπολη, Χάρκοβο, Ζαπορίζια, Μελιτούπολη, Τσερμαλίκκαι συμμετείχαν στην πρώτη ελληνική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε  στην Οδησσό για την επέτειο της 25ης Μαρτίου τιμώντας έτσι την Εθνική Εορτή .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................