ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ στο μουσικό σχολείο Αγρινίου

Η αλληλεγγύη συνώνυμη της καθημερινότητάς μας. Αυτή την Κυριακή, 17 Δεκέμβρη 2017, ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ στο μουσικό σχολείο Αγρινίου

Η αλληλεγγύη καθημερινός τρόπος ζωής.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας καθώς και τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής να χαρούν την όμορφη βραδιά και να συνδράμουν στον ευγενή σκοπό για τον οποίο διοργανώνεται. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν, στα Δ,Σ., στους δασκάλους, στους χορευτές, στους μουσικούς, σε όσους στηρίζουν και βοηθούν....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα :Το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων

Ένα από μεγαλύτερα εγκλήματα της Ναζιστικής Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στις 13 Δεκεμβρίου του 1943 δυνάμεις της «Βέρμαχτ» σκότωσαν σχεδόν όλους τους άρρενες κατοίκους των Καλαβρύτων, σε αντίποινα για την εκτέλεση αιχμαλώτων Γερμανών στρατιωτών από τον ΕΛΑΣ.
Το τελευταίο ιδίως έτος της Κατοχής είχαν αυξηθεί δραματικά οι ακρότητες των κατακτητών, καθώς η κυριαρχία τους βρισκόταν υπό διαρκή αμφισβήτηση από την ελληνική αντίσταση και οι δυνάμεις τους δεν επαρκούσαν για να ελέγχουν τη χώρα. Η τύχη των Καλαβρύτων φαίνεται να προδιαγράφτηκε μετά την ήττα των Γερμανών από τις δυνάμεις του ΕΛΑΣ στη Μάχη της Κερπινής (20 Οκτωβρίου 1943), κατά την οποία σκοτώθηκαν δεκάδες Γερμανοί στρατιώτες και αιχμαλωτίστηκαν 78.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΠΟΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ.Γράφει Ο Βασίλης Αθανασίου

Σύγκριση
Η διαφορά σε απλά καθημερινά πράγματα στο πέρασμα του χρόνου.
Η αντίληψη των πραγμάτων από μια γενιά που έζησε διαφορετικά.
ΚΑΠΟΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ.
ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές έχει δύο
δουλεύαμε οκτώ ώρες έχουμε χάσει το μέτρημα
διαβαστε περισσοτερα

''ΜΕΡΙΣΜΑ'' Γράφει ο Αποστόλης Κομπλίτσης

Ο Αποστόλης Κομπλίτσης σχολιάζει με το δικό του της παροχές της κυβέρνησης για το κοινωνικό μέρισμα (Μέρισμα η μερίδιο απ΄τα κέρδη!!!)

Αντιλαλούνε τα βουνά οι κάμποι τα λαγκάδια....
Aκούγονται από ''ψηλά''χαρμόσυνα χαμπάρια...


διαβαστε περισσοτερα
check page rank