ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ'': ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 10:30 π.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου « Ιωάννης Κουτρουλός» προσκαλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 03.03.2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου στις 10:30 π.μ. προκειμένου να συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Σε περίπτωση μη απαρτίας η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μετά από τέσσερις μέρες δηλαδή την Πέμπτη 7/03/2019, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 5 του καταστατικού.
Με εκτίμηση τα μέλη του Δ /Σ
διαβαστε περισσοτερα

Το τσίκνησαν στο Γυμνάσιο Μοναστηρακίου Ξηρομέρου

Μια όμορφη εκδήλωσε ετοίμασε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Μοναστηρακίου Ξηρομέρου με μαθητές γονείς και καθηγητές την τσικνοπέμπτη ,όπως επιτάσσει το έθιμο.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 06.3.2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Έκτη (6η)του Μηνός Μαρτίου του έτους 2019 ημέρα Τετάρτηκαι ώρα 13.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αστακού), για λήψη Απόφασης στo κάτωθι θέμα:
διαβαστε περισσοτερα

Αποκριά στην Αθήνα:Το Σωματείο Ελληνικών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών " Ελληνική Παράδοση " και η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου συμμετέχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων

Το Σωματείο Ελληνικών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών" Ελληνική Παράδοση " και η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου συμμετέχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). Οι "Γέροι και η Κορέλα" από την Σκύρο με τα κουδούνια τους και το Γαιτανάκι της Ηπείρου στο Σύνταγμα (ώρα 13.00), Ερμού και Πλατεία Μοναστηρακίου όπου θα χορέψουν και θα παρουσιάσουν αποκριάτικα δρώμενα. 

Επιμέλεια-Διδασκαλία Βασίλης Τσούνης- Έφη Ρούτη (δείτε εδώ)
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Μύτικα: Ετοιμασίες για το 12ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι

Ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το 12ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι που θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.
Εντυπωσιακά άρματα, ακόμα ποιο εντυπωσιακές στολές, ατελείωτο κέφι, χορό και τραγούδι.
Η καλύτερη στιγμή θα είναι το βράδυ στις 08:00 μ.μ., η καύση στη θάλασσα του Βασιλιά Καρνάβαλου, ένα πολύ όμορφο χάπενινγκ, που πραγματικά θα ενθουσιάσει και θα συγκινήσει όλους τους επισκέπτες.
Μια μαγική στιγμή στην ήρεμη θάλασσα του Ιονίου, με τον βασιλιά καρνάβαλο να καίγεται κ στον ουρανό να αστράφτουν χιλιάδες πυροτεχνήματα.
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης :«Να δοθούν άμεσα λύσεις στο τεράστιο θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων»

«Να δοθούν άμεσα λύσεις στο τεράστιο θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης τ.Δήμαρχος Ναυπάκτου και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ  κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ για ζητήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των απορριμμάτων, παρουσία του Αν. υπουργού Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλου.

διαβαστε περισσοτερα

Γιατί φοράμε τον «Μάρτη», το βραχιολάκι με την στριμμένη άσπρη και κόκκινη κλωστή.

Ο Μάρτης πιθανότατα έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια, όπου έδεναν μια κλωστή (την Κρόκη) στο δεξί τους χέρι και το αριστερό τους πόδι. 
Ο Μάρτης πήρε το όνομα του από το λατινικό όνομα του θεού Άρη (Mars = Άρης). Είναι ο πρώτος μήνας του Ρωμαϊκού ημερολογίου και αντιστοιχεί με τον Ελαφηβολιώνα των Αρχαίων Ελλήνων. Στο Βυζάντιο γιόρταζαν την πρώτη Μαρτίου με σπουδαίες δραστηριότητες. 
Ο λαογράφος Λουκάτος αναφέρει

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................