ΕΞΟΔΟΣ και Εθνική Αυτογνωσία

 Του Παναγιώτη Κατσούλη

Τέτοιες μέρες κάθε χρόνο, η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ μας διακατέχουν .
Απολύτως δικαιολογημένα, αφού ο ηρωικός αγώνας των προγόνων μας, των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ» Ελλήνων και Φιλελλήνων, αποτελεί στην παγκόσμια ιστορία ένα από τα σπάνια γεγονότα ΑΥΤΟΒΟΥΛΗΣ, ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΘΥΣΙΑΣ. 
διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ: Της Έφης Καραλή

Πάσχα χωρίς κουλουράκια δεν γίνεται, το επιβάλει η παράδοση και το έθιμο γιαυτό λοιπόν το λόγο η Έφη Καραλή μας έστειλε την παρακάτω συνταγή.
διαβαστε περισσοτερα

Πάσχα στο Αγρίνιο...Διαφημιστικό σποτ

Γιατί, το Πάσχα είναι σημείο ταυτότητας για το Αγρίνιο

Η διαδικτυακή πλατφόρμα της Δυτικής Ελλάδας agrinioculture.gr / myagrinio.gr με την στήριξη της εταιρείας κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Black Light productions, δημιούργησαν το πρώτο διαφημιστικό σποτ για την περίοδο του Πάσχα στο Αγρίνιο, προσφορά στους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής. Εν είδει  teaser trailer, οι εικόνες από τα αξιοθέατα και τη «ζωή» της πόλης, αλλά και οι εμπειρίες από τη φύση της περιοχής και τα τοπικά έθιμα, συνδυασμένες με τη θρησκευτική κατάνυξη των ημερών, αποτυπώνουν ακριβώς, τι σημαίνει Πάσχα στο Αγρίνιο... Και σας καλούν να το επισκεφθείτε! Σε μια αναμφισβήτητα δύσκολη συγκυρία από πολλές απόψεις, επιλέγουμε τη δημιουργία, την εξωστρέφεια και την προσφορά και γι’ αυτό παραχωρούμε στους φορείς και τις επιχειρήσεις της περιοχής το διαφημιστικό σποτ, για να προωθήσουν μαζί με το σποτ σε όλους το μήνυμα ότι το Πάσχαείναισημείο ταυτότητας για το Αγρίνιο. Δείτε το βίντεο https://youtu.be/af…
διαβαστε περισσοτερα

Ασπίδα προστασίας για όλα τα παιδιά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια κοινή προσπάθεια για την προστασία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και κατ’ επέκταση των οικογενειών που διαβιούν, ξεκινά από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ θύμησες: Ιερέας Δημήτριος Θ. Ηγούμενος (παπα-Μήτσος)

Πλησιάζουν οι ημέρες τις Μεγάλης Εβδομάδος κατά τις οποίες μας έρχεται στο νου μας  η μορφή και η ημέρες του αείμνηστου ιερέως  του χωριού μας Δημητρίου Θ. Ηγούμενου (παπά -Μήτσος )ο οποίος διακόνησε για τριάντα πέντε και πλέον χρόνια τον γενέθλιο τόπο του.
διαβαστε περισσοτερα

Εξαιρετική η θεατρική παράσταση "Μαργαρίτα" από τους μαθητές του 4ου Γυμνάσιου Αγρινίου

Στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβαλ Θεάτρου, που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Η μαθητες του 4ου Γυμνάσιου Αγρινίου παρουσίασαν χθές Τρίτη 4 Απριλίου το έργο "Μαργαρίτα" στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου .

διαβαστε περισσοτερα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «Let’s do it Greece»

Για πρώτη χρονιά φέτος η «Κοινωφελής Επιχείρηση» του Δήμου Ξηρομέρου συμμετείχε στην Πανελλήνια εθελοντική περιβαλλοντική δράση “Let’s Do It Greece” 2017 , μεταδίδοντας το μήνυμα του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................