Eπίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο ΙΠ Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Eπίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο ΙΠ Μεσολογγίου4.5.2023
Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ΙΠ Μεσολογγίου συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ανδρομάχης Βλαχιώτη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ:facebookΑνδρομαχη ΒλαχιωτηΑγαπητοί συνδημότες αγαπητοί συγχωριανοί. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα η πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη να συμμετάσχω στον τοπικό συνδυασμό στην κοινότητα Παλαιομάνινας στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023 με τον συνδυασμό Ξηρόμερο -Δύναμη Ελπίδας.
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού-Πρόσκληση σε συνάντηση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στην ταβέρνα Γιαννούτσος Μάκης (OLYMPIC PHGASOS), την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 8:00 μ.μ.
     Παρακαλούμε για την συμμετοχήΤο Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Έφυγε από ζωή ο συγχωριανός μας Παναγιώτης (Πάνος) Ηγούμενος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο συγχωριανός μας Παναγιώτης (Πάνος) Ηγούμενος σε ηλικία 62 ετών Καλό ταξίδι ΠάνοΘερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ευπραξίας Ζέλου με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Πηγή. Facebook Ζέλου ΕυπραξίαΑγαπητοί συγχωριανοί, αγαπημένοι φίλοι,Μετά από την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, κυρίου Τριανταφυλλάκη Ιωάννη, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου σαν υποψήφια στην Κοινότητα Βασιλόπουλου, όπου ζω και αγαπώ.
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ/Σ της συνεδρίασης της Τετάρτης Μαΐου

Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου καιγια πρώτη φορά,τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.Όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της περιόδου Σεπ 2019 - 2023 μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.  Στο βίντεο στο YouTube, αναφέρονται επιλέγοντας ''ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ'', όλα τα θέματα συζήτησης και έχει προστεθεί χρονική σήμανση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε απ' ευθείας στο θέμα που θέλετε να ακούσετε.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................