ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Αποτελέσματα περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 457 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 303 ΛΕΥΚΑ -ΑΚΥΡΑ 8 ΕΓΚΥΡΑ 295 ΕΛΑΒΑΝ Απόστολος Κατσιφάρας, με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο» 74 Νεκτάριος Φαρμάκης, «Όλα από την αρχή» 142 Νίκος Καραθανασόπουλος«Λαϊκή Συσπείρωση» 32 Κώστας Παπακωνσταντίνου «Οικολογική Δυτική Ελλάδα»8 Κώστας Σπηλιόπουλος, «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» 14 Βασίλης Χατζηλάμπρου, «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας»12 Χρήστος Κοσίνας με το συνδυασμό Αριστερής Παρέμβασης - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα 5 Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος με το συνδυασμό «Πατριωτική Αυγή»8

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 457
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 315 ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 12 ΕΓΓΥΡΑ 303 ΕΛΑΒΑΝ



ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ)   103

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ) 84
ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ  (ΓΑΛΟΥΝΗΣ) 65
ΑΝΑΖΩΟΓΌΝΗΣΗ  ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  (ΣΤΑΙΚΟΣ) 51
διαβαστε περισσοτερα

Αποτελέσματα ευρωεκλογών στη Μπαμπίνη

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 457 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 285 ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 19 ΕΓΓΥΡΑ 266 ΕΛΑΒΑΝ 

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ η εφημερίδα των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΙΝ η εφημερίδα των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ Μπράβο και στα παιδιά ! Η εφημερίδαείναι μια πολύ δημιουργική δραστηριότητα! Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας!

διαβαστε περισσοτερα

Μετακινήσεις ετεροδημοτών από συνδυασμό «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.».

Αστακός 26.5.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Ενημερώνουμε τους πολίτες ετεροδημότες ότι σήμερα στις 04:00 μ.μ. ακριβώς, θα αναχωρήσει το λεωφορείο της Αλυζίας που ήρθε Παρασκευή, από Κανδήλα, θα περάσει από Μύτικα (Αη Νικόλας) και κατόπιν θα πάει Αστακό. Από εκεί στις 05:00 μ.μ. θα αναχωρήσουν όλα τα λεωφορεία μας για Αθήνα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μπουν στο λεωφορείο που θα φύγει στις 04:00 μ.μ. από Κανδήλα και Μύτικα (έχει θέσεις για μέχρι Αστακό) και κατόπιν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο με το οποίο ήρθαν και είναι στον Αστακό και είναι το όνομα τους σε λίστα. Επίσης την Δευτέρα στις 03:00 μ.μ. θα αναχωρήσει από Αστακό και το τελευταίο λεωφορείο μας.
διαβαστε περισσοτερα

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων στην ευρωβουλή και στα περιφερειακά, δημοτικά, τοπικά συμβούλια.










διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................