«Παλιές γραφές» Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης, Ακαρνάνας

Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης,Ακαρνάνας«Παλιές γραφές»Ένα άκρως επίκαιρο κείμενο φέρνουν στη δημοσιότητα πάλι σήμερα οι «Παλιές γραφές». Το κείμενο έχει δημοσιευτεί στο blog Xiromero news και έχει την υπογραφή του αγαπητού φίλου και δικηγόρου Γ. Σ. Γρίνου το 2017.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Να που κρίθηκαν οι Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023 στο Ξηρόμερο ! Γι αυτούς τους λόγους παραιτήθηκα...Γράφει-Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Μία Αυτοδιοικητική Εμπειρία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣΤα Ρουσφέτια, η Υποσχεσιολογία,  οι Αθέμιτες Συναλλαγές και Δοσοληψίες, οι Τοπάρχες, το Τοξικό Κλίμα, το Αμαρτωλό Παρελθόν και τα ''δοσμένα'' blogς έκριναν τις εκλογές Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το νέο Βιβλίο του τ. Προέδρου Εφετών κ. Αλέξανδρου Σάββα, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες υπό τον τίτλο '' Μία Αυτοδιοικητική Εμπειρία'' και αναφέρεται αποκλειστικά στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, στις οποίες υποψήφιος ήταν ο ίδιος ως επικεφαλής του Συνδυασμού '' ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ- ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ''.
διαβαστε περισσοτερα

Από τα Χωράφια στην Κορυφή | Μια Συναρπαστική Πορεία στον Κόσμο του Δημοτικού Τραγουδιού(βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Η Μεγάλη Κυρία του Δημοτικού Τραγουδιού - Βαγγελιώ Χρηστιά. Η Βαγγελιώ Χρηστιά, σημάδεψε τον ελληνικό πολιτισμό με τη φωνή και την προσωπικότητά της. Γεννημένη στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, η Βαγγελιώ αγάπησε το τραγούδι από μικρή ηλικία, συνδυάζοντας την αγάπη της για τη μουσική με τη ζωή στην ελληνική εξοχή.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................