Επιμορφωτικό σεμινάριο με την συμμετοχή του Europe Direct για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα λύκεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Επιμορφωτικό σεμινάριο με την συμμετοχή του Europe Direct για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα λύκεια της Περιφέρειας Δυτικής ΕλλάδαςΤο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της Αθήνας και το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς  σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν  στα Λύκεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έχουν επιλεγεί  για το πρόγραμμα Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2023-2024, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

«Αγγίζοντας τα αστέρια», Νέα δράση Συνοδευτικών Μέτρων για παιδιά και γονείς ωφελούμενους ΤΕΒΑ

«Αγγίζοντας τα αστέρια», Νέα δράση Συνοδευτικών Μέτρων  για παιδιά και γονείς ωφελούμενους ΤΕΒΑ Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί τους δικαιούχους να συμμετέχουν στην δράση «Αγγίζοντας τα αστέρια».  Πρόκειται για  μια εκπαιδευτική εκδρομή για μικρούς και μεγάλους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ των τριών  Κοινωνικών Συμπράξεων (Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλ/νίας) της ΠΔΕ , στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο Ίδρυμα Ευγενίδου στην Αθήνα, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2018-2019.
διαβαστε περισσοτερα

Η Ζωή της 105χρονης Γιαγιάς Ελένης | Μια Ζωή Γεμάτη Μνήμες-Βίντεο

ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ένας αιώνας ζωής, γεμάτος εμπειρίες και σοφία. Στο όμορφο ορεινό χωριό Καταφύλλι Καρδίτσας, ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει. Σε αυτό το μικρό χωριό που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100 μέτρων, ζει η γιαγιά Ελένη, η οποία έχει φτάσει τα 105 χρόνια της ηλικίας.
διαβαστε περισσοτερα
Διαδικτυακή Εκδήλωση - Οι επιδημίες του Χειμώνα: Οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν.

Διαδικτυακή Εκδήλωση - Οι επιδημίες του Χειμώνα: Οι πολίτες ρωτούν οι ειδικοί ιατροί απαντούν.

Ημερομηνία 3.11.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του δικτύου. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Προληπτικής Ιατρικής. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων συνδράμει τις Δημοτικές Αρχές στις προτεραιότητες και στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων που επιδιώκουν τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού τους. Επισυνάπτουμε παρακάτω την πρόσκληση. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΜΟΡΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ Ο.Τ. 308 ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός 26/10/2023Αριθμ. Πρωτ.: 13238 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας Ταχ. Κώδικας: 300 06 Πληροφορίες: κ. Φλογεράς Αντ. Τηλέφωνο: 2646360500 / 530 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΘΕΜΑ: Τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως Αστακού στο Ο.Τ. 308, σε συνέχεια αιτήματος της κ. Τσιγάλογλου Αναστασίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................