Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Σήμερα  Κυριακή  4 Ιανουαρίου  2015 και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκε με  επιτυχία, σε αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ  στο Σύνταγμα, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου και η κατ’ έθιμο κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας .
   Η προσέλευση των μελών και φίλων ήταν ικανοποιητική, ενδεικτικό της  αγάπης των Κωνωπινιωτών προς τον Σύλλογό τους.    Μέσα σε ένα  εορταστικό περιβάλλον, εκ μέρους του Δ.Σ,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλειος Σκούρτας,  καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά  και στη συνέχεια ακολούθησε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και αφού διαπιστώθηκε απαρτία εξελέγη ομόφωνα το Προεδρείο της Γ.Σ. που αποτελούσαν οι:  Σπύρος Τσαμποδήμος,  Αρετή Καρατσόλα και Δμήτριος Κοθρούλας .    Αμέσως μετά  το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, κ. Σπύρος Τσαμποδήμος, ο οποία κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ και έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο Βασίλειο Σκούρτα, ο οποίος έκανε Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό πεπραγμένων…
διαβαστε περισσοτερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ''ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ''

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) για την έλευση της Νέας Χρονιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
            Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε,3ης Σεπτεμβρίου 110 – Πλατεία Βικτωρίας,  την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00 – 14:00.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ØΚοπή πίτας Ξηρομερίτη.
ØΠαρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά του Συλλόγου Φυτειωτών το «Λιγοβίτσι» και του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών.
Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Με τιμή Για το Κεντρικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας



Δημήτρης Στεργίου Αθανάσιος Γεροδημήτρης


       Τηλ. Επικοινωνίας: Δημήτρης Στεργίου 6972660909, Θανάσης Γεροδημήτρης 6944156783

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................