ΠΑΤΡΑ: Hμερίδα, «Επιτυχημένες πρακτικές Δήμων από όλη την Ελλάδα»

ΠΗΓΗ: facebookGiannis Triantafillakis,Μια πρωτότυπη «συνάντηση Δημάρχων» φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» στην Πάτρα με τη συμμετοχή εν ενεργεία δημάρχων από ολόκληρη τη χώρα που έχουν επιδείξει ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια για κάποιο από τα θέματα που αποτελούν αρμοδιότητες ενός σύγχρονου δήμου.Η ημερίδα, «Επιτυχημένες πρακτικές Δήμων από όλη την Ελλάδα» όπως τιτλοφορείται η ημερίδα, έχει εμπνευστή τη δημοτική παράταξη «σπιράλ» στην Πάτρα, και τον Πέτρο Ψωμά.



διαβαστε περισσοτερα

Εργασίες συντήρησης και αποκαταστάσεων στην αγροτική οδοποιία ΔΕ Φυτειών.(foto)

ΠΗΓΗ:facebook.Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη







διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ :Συναυλία με άρωμα Ελλάδας στο Αγρίνιο | Αφιέρωμα στον στιχουργό Πυθαγόρα(video)

Το αδιαχώρητο από κόσμο έγινε την παρασκευή το βράδυ 7.10.2022 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο, σε μία συναυλία – αφιέρωμα με τίτλο: «Αναφορά στον Πυθαγόρα». Συμμετείχαν: Χρήστος Παντούλας, Ευγενία Γρέντζελου και Σωτήρης Γκεβεντζές στο τραγούδι, Γιώργος Σκαβάρας στις κιθάρες, Πάνος Μαμασούλας στα κρουστά και στις φλoγέρες, Κωστής Πατσιαλός στα πλήκτρα, Κώστας Μανδέλος στο μπουζούκι, Κώστας Φραγκάκης στα ντραμς, Μάριος Μαρούσκος στο μπάσο. Παρουσίαση: Έβελυν Τριανταφύλλου. Η συναυλία με δωρεάν είσοδο διοργανώθηκε από το Δήμο Αγρινίου.videoΔρόμοι ζωής
διαβαστε περισσοτερα
Βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου, στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.

Βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου, στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 7/10/2022 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βράβευση του Δήμου Ξηρομέρου, στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. Μια ιδιαίτερη και σημαντική διάκριση απέσπασε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 ο Δήμος Ξηρομέρου, στο πλαίσιο των βραβεύσεων Επιστημονικής, Κοινωνικής & Αυτοδιοικητής προσφοράς. Τιμήθηκε με το βραβείο Κοινωνικής προσφοράς για την συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης, για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια που διοργάνωσε το ΕΔΔΥΠΠΥ, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια, που πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο του 2022.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................