Ετήσια προσαρμογή των τιμών διοδίων σε Ε65, Ιόνια και Νέα Οδό

Η «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Α.Ε.» (Κεντρική Οδός) και η «Νέα Οδός» ανακοινώνουν ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου(ώρα 00:01), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή διοδίων τελών.
Τα νέα τέλη εμφανίζονται αναλυτικά ανά Αυτοκινητόδρομο, σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος στους παρακάτω πίνακες.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί σε  Έκτακτο-Κατεπείγον Διοικητικό Συμβούλιο την Ογδόη (8η) του Μήνα Ιανουαρίου του έτους 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού  Συμβουλίου ( Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα


ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 152 Ν.3463/06 ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Ο λόγος του κατεπείγοντος οφείλεται στο γεγονός ότι:
διαβαστε περισσοτερα

PARTY στο Retro cafe Μοναστηράκι Βόνιτσας 6 Ιανουαρίου 2018

διαβαστε περισσοτερα

Ο εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάζονται τα Άγια Θεοφάνεια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στην Αιτωλοακαρνανία, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χριστίνα Σταρακά θα βρεθεί στο Αγρίνιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας στον Αστακό και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης στην Ι.Π. Μεσολογγίου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Τσόγκας στην Αμφιλοχία , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Απόστολος Ευθυμίου στο Αιτωλικό, Νάνσυ Κωνσταντοπούλου στη Ναύπακτο, Τάκης Κοκκινοβασίλης στο Στράτο.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη : Tοπίο στην ομίχλη

Μπαμπίνη (τοπίο στη ομίχλη) καλυμμένη με παχύ στρώμα ομίχλης  .
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη σαν σήμερα (παραμονή των Φώτων)

ΠΑΡΑΜΟΝΗ
Ο εορτασμός των Φώτων ξεκινά από την παραμονή με τον εκκλησιασμό των Χριστιανών. Στους Ορθόδοξους ιερούς ναούς ψάλλεται η ακολουθία της ημέρας και στη συνέχεια λαμβάνεται ο Μεγάλος Αγιασμός. Αμέσως μετά, τα παιδιά ξεχύνονται στους δρόμους και ψάλλουν τα κάλαντα των Θεοφανίων. Ο ιερέας κάνει την πρωτάγιαση . Το αγιασμένο νερό του Ιορδάνη ραίνει το κάθε σπιτικό, καθώς ο παπάς με τον βασιλικό πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι και ραντίζει τους πιστούς και τους χώρους.
foto:Μπαμπίνη…. παραμονή των Θεοφανείων  δεκαετίας του 70 ο αείμνηστος (Παπά Μήτσος)  γυρίζει όλα τα σπίτια του χωριού  με το Σταυρό και το βασιλικό «αγιάζει» ή «φωτίζει» (ραντίζει) τους χώρους των σπιτιών και τις αγροικίες.
Ευχαριστούμε τον Σπύρο Α.Σταμουλακάτο για την υπέροχη γεμάτη αναμνήσεις φωτογραφία.


διαβαστε περισσοτερα

Πίτα με χειροποίητο φύλλο! Από την Αρσενόη Κατσιφού-Μπάκα

Πίτα με χειροποίητο φύλλο!(λαχανόπιτα) από τη συγχωριανή μας Αρσενόη Κατσιφού-Μπάκα . Οι πίτες έχουν την τιμητική τους χειμώνα καλοκαίρι με κάθε λογής γέμιση. Οι συνταγές για πίτες με χειροποίητο φύλο περνάνε από γενιά σε γενιά. Είναι παράδοση!

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................