ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ- Δελτίο τύπου. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Ημερομηνία 9.9.2023Δελτίο τύπου.
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
Δε μας προκάλεσε έκπληξη, γιατί γνωρίζουμε τον τρόπο που διοίκησαν 5 χρόνια και χρεοκόπησαν τον Δήμο Ξηρομέρου, διαβάζοντας το τελευταίο δελτίο τύπου της «νέας» παράταξης ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’, που αναφέρεται στην ανακήρυξη του συνδυασμού τους την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου από το Πρωτοδικείο και σε κάποια διαδικτυακή δημοσκόπηση, το οποίο δελτίο τύπου τελειώνει με την «απειλή» ότι «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», λες και είναι κατόρθωμα να μπορέσεις να καταθέσεις σωστά ψηφοδέλτιο συνδυασμού και θα πρέπει να πανηγυρίσεις την πρωτοφανή ανεπάρκεια σου με αλαλαγμούς.Μάλλον γι αυτούς κατέληξε να είναι κατόρθωμα η ανακήρυξη του συνδυασμού τους,  έτσι όπως μόνοι τους τα έκαναν, από ανικανότητα και ασχετοσύνη που είναι το χαρακτηριστικό τους.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ-Υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑ'' (Τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού)

διαβαστε περισσοτερα
  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Συγκέντρωση βοήθειας για τις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Συγκέντρωση βοήθειας για τις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 9-9-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συγκέντρωση βοήθειας για τις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία. Ο Βόλος, η Λάρισα, η Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και πολλές ακόμα περιοχές στη Θεσσαλία έχουν πληγεί σκληρά από τη σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων 48 ωρών.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ IAitoloakarnania : Διάτρητη λόγω αντικειμενικών αδυναμιών Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Μια δημοσκόπηση αποτυπώνει πάντα τη θέληση και την τάση, όσων συμμετέχουν σε αυτήν, τη συγκεκριμένη στιγμή, που αυτή διενεργείται.  Και αυτό υπό την προϋπόθεση ότι συντελείται με βάση αναγνωρισμένους, διεθνώς, κανόνες και στάνταρντς.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΤΤΙΚΗ:Ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ(ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ) Βασίλης Κόκκαλης .Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό

διαβαστε περισσοτερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ συνδυασμού «Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια» σχετικά με δημοσκόπηση από τοπικό ηλεκτρονικό μέσο

Αστακός 08/09/2023          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο τοπικό ηλεκτρονικό μέσο iaitoloakarnania.gr δημοσκόπηση την οποία διενήργησε από 1ης έως 7 Σεπτεμβρίου και αφορά τις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ξηρομέρου.Το ερώτημα ήταν « Ποιόν θα ψήφιζες για Δήμαρχο Ξηρομέρου αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή;»
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ. Οι Κολοκυθοκεφτέδες της γιαγιάς Ελένης | Γεύση Παρελθόντος και Η Ιστορία μιας Ζωής(βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣτο ορεινό χωριό της Αγίας Τριάδας, στην Ευρυτανία, ζήσαμε μια συγκλονιστική συνάντηση με την αξιοσέβαστη κυρία Ελένη, που στα 82 της χρόνια ακόμα ακτινοβολεί από ζωή και σοφία. Αυτή η γλυκιά γυναίκα μας υποδέχτηκε με χαρά και μας πρόσφερε μια γλυκιά γεύση από το παρελθόν, τους κολοκυθοκεφτέδες, ένα παραδοσιακό φαγητό που αντικατοπτρίζει τις δύσκολες εποχές του παρελθόντος, όταν οι πόροι ήταν λιγοστοί και οι άνθρωποι έπρεπε να επινοήσουν τρόπους για να επιβιώσουν.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΝΕ_Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης_49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ_ΑΓΡΙΝΙΟ

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣτην εκδήλωση του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο, στο Αγρίνιο αύριο Σάββατο 9 Σεπτέμβρη  θα γίνεται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δοκιμαζόμενο λαό της Θεσσαλίας, τονίζοντας ότι «ακραίο φαινόμενο είναι η πολιτικής τους, που αφήνει ανοχύρωτο το λαό!».Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................