ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη Γεννήθηκα στον Αστακό όπου ζω και εργάζομαι μέχρι κ σήμερα. Είμαι πανδρεμένος με την Περσεφόνη Παπαναστάση  από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου και έχουμε αποκτήσει μια κόρη. Διετέλεσα Πρόεδρος στην Δημοτική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας καθώς και μέλος επί σειρά ετών. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ» με μοναδικό μου στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωή μας, για να υπηρετήσω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου. ΔΙΕΚΔΙΚΩ την ΨΗΦΟ σας γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας, τον Αστακό μας πιο όμορφο. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω.
διαβαστε περισσοτερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΡΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ συνδυασμό ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, του υποψήφιου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ.

διαβαστε περισσοτερα

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης σε Χρυσοβίτσα και Πρόδρομο.

Συνεχίζει τις κατ' ιδίαν επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου ο υποψήφιος Δήμαρχος γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Χτες Δευτέρα 13 Μαΐου βρέθηκε στην Χρυσοβίτσα και στον Πρόδρομο.  Πάντα συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, συνεχίζει τις προσωπικές επαφές με τους πολίτες. Έτσι και ακούει τι έχουν να του πούνε οι πολίτες, αλλά και ο ίδιος επικοινωνεί το πρόγραμμα του και τι πρόκειται να πράξει σαν αυριανός Δήμαρχος Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Στήριξη δική μας είναι οι πολίτες του Ξηρομέρου

Στήριξη δική μας είναι οι πολίτες του Ξηρομέρου 
που μας πλαισιώνουν και μόνο.


Με αφορμή πρόσφατες ανακοινώσεις και δημοσιεύματα που διακινούνται για στηρίξεις του ΣΥΡΙΖΑ σε υποψήφιους Δημάρχους, δηλώνουμε καθαρά και σταράτα ότι: Η παράταξή μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα»,με επικεφαλής τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ξεκίνησε και συστήθηκε στους πολίτες ακομμάτιστη και παραμένει ακομμάτιστη. Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι ανεξάρτητη από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες και αυτό φαίνεται έμπρακτα από το ψηφοδέλτιο μας, το οποίο συστάθηκε χωρίς κριτήρια κομματικής ταυτότητας και είναι εξόχως πολυσυλλεκτικό. Επανειλλημένα έχουμε επισημάνει, ότι το τέλμα που έχει υποπέσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ξηρομέρου, δεν επιτρέπει κομματικές συζητήσεις και υπολογισμούς στην αντιμετώπιση των σημαντικών μας προβλημάτων, που δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, αλλά δικά μας. Η αγωνία κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στην παράταξη μας, λαμβάνοντας και αυτοί να μηνύματα της επερχό…
διαβαστε περισσοτερα

Ο Ξηρομερίτης Γρηγόρης Μπόνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΠΟΝΗ Γεννήθηκα στον Αστακό, το έτος 1952,  από γονείς Ξηρομερίτες. ΄Εχω δύο παιδιά: Την Κωνσταντίνα , Στρατιωτικό Εισαγγελέα και τον Ιωάννη, Κοινωνιολόγο-Οικονομολόγο.  Είμαι κάτοικος Αστακού.

 κιν. Τηλέφωνο  6993248100. E-MAIL: bonisgrigoris@gmail.com    & d.boni@ydmed.gov.gr Από τον Οκτώβριο του 2016 ,  έχω ορισθεί Τομεάρχης Ν.Δ. του Νομού Φωκίδας ΄ Εχω εκλεγεί  μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ( Κεντρική Επιτροπή) Νέας Δημοκρατίας στο 12ο Συνέδριο  ( Τον Ιανουάριο του 2019) Στην πολιτική-συνδικαλιστική  μου διαδρομή διατέλεσα: Πρόεδρος Δημοτικής Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ξηρομέρου      (Δ.Ε. Αστακού-Αλυζίας-Φυτειών)
Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας ( 6 θητείες) του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ( ΕΑΒ)  με 3.300 μέλη Πρόεδρος ΔΑΚΕ-ΕΑΒ Γραμματέας Οργάνωσης Νέας δημοκρατίας ΕΑΒ
διαβαστε περισσοτερα

Η Ξηρομερίτισσα (Κατούνα) Αγγελική Χαλιμούδρα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό ''όλα από την αρχή'' του ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

διαβαστε περισσοτερα

Δελτίο τύπου του πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου" κου Μουρκούση Βασίλειου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδημότισσες, Συνδημότες μέσα από αυτό το Δελτίο Τύπου θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας παρουσιάσω το έργο μου ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου.

διαβαστε περισσοτερα

Ο Φώτης Καρύδας για το «Μανώλη Μαζί Μπορούμε»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Φώτης Καρύδας για το «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» 
Στην Κοζάνη βρέθηκε ο Ξηρομερίτης με καταγωγή από την Κατούνα  δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, Φώτης Καρύδας προκειμένου να συμμετέχει στο πάνελ των ομιλητών παρουσίασης του βιβλίου «Το ημερολόγιο ενός πρίγκιπα» του Ερωτόκριτου Κυμιωνή.

διαβαστε περισσοτερα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΛΟΥΜΠΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ συνδυασμό ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, του υποψήφιου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ.

Με γνώση της ευθύνης που αναλαμβάνω αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Ξηρομέρου στον συνδυασμό ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, του υποψήφιου ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ. Με την δική σας βοήθεια και την ψήφο σας θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε όποια υποχρέωσή μου έναντι των πολιτών του Δήμου. θα είμαι κοντά σας για όλη την τετραετία σε όποια θέση με επιλέξετε για να λύνουμε παρέα όλα τα προβλήματα που θα υπάρχουν στην καθημερινή ζωή μας που είναι υπεύθυνος ο δήμος. Επίσης θα προσπαθήσω για την ανάπτυξη της περιοχής για το καλό όλων και ειδικά της επόμενης γενιάς για να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο τους.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους ΠΑΛΟΥΜΠΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ

Το Αρχοντοχώρι επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης μαζί με Υποψήφιους του Συνδυασμού  "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης". Δεκάδες συγχωριανοί του κ. Γαλούνη, αφού το Αρχοντοχώρι είναι το χωριό που γεννήθηκε, που μεγάλωσε, τους υποδέχθηκαν θερμά. Αρχικά επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά του χωριού και στη συνέχεια συζήτησαν με τους κατοίκους σε εγκάρδιο κλίμα κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα ότι για ακόμη μία φορά στηρίζουν τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη και τη Δημοτική Αρχή.   
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:











διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................