Ευχαριστήρια δήλωση της ΣΟΦΙΑΣ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Φίλες και φίλοι συντοπίτισσες και συντοπίτες Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και κυρίως για την συνεργασία που είχα με όλους ως υποψήφια δημιουργώντας μαζί σας μια ζεστή και ανθρώπινη σχέση.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήρια δήλωση του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Τ.Κ ΦΥΤΕΙΩΝ .ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΑ

διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Ηλ. Χολής-ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΔΥΟ (362) ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΔΥΟ (362) ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΜε την παρούσα επιστολή και τα αιώνια τριαντάφυλλα της φωτογραφίας Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες, χωριανές και χωριανούς που με τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου2023. Η επιλογή της ψήφου σας προς το πρόσωπο μου, πέρα από τιμητική είναι και άκρως συγκινητική.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΟΝΗΣ-ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Απόδραση στο αγαπημένο Ζαγόρι για εξερεύνηση στα πλακόστρωτα σοκάκια των όμορφων ηπειρώτικων χωριών. Όμορφες γειτονιές, πέτρινα σπίτια και αιωνόβιοι πλάτανοι συνθέτουν μαγευτικά το τοπίο Ποιος δεν θα ήθελε να πάει; Επιστροφή στα Ιωάννινα για καφέ και τη γλυκό. Τιμή ενηλίκων 25 € Τιμή παιδιών 22 € Κράτηση θέσεων στα τηλ : 6981843254, 6981838866, 697 261 6026
Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

Υποβολή αιτημάτων για μετάκληση επιπλέον εργατών γης τρίτων χωρών

Υποβολή αιτημάτων για μετάκληση επιπλέον εργατών γης τρίτων χωρών
H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην προσπάθειά της να δώσει λύση στην έλλειψη εργατών γης καλεί όσους ενδιαφέρονται για μετάκληση επιπλέον πολιτών τρίτων χωρών προκειμένου να απασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες, να δηλώσουν τυχόν πρόσθετα αιτήματα που έχουν.
διαβαστε περισσοτερα

ΘΩΜΑΣ ΡΕΤΟΥΛΗΣ-Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη στο πρόσωπο μου.Την εμπιστοσύνη που δείξατε ακόμα μια φορά στην υποψηφιότητα μου. Την καθαρή επιλογή σας στο πρόσωπο μου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................