Λευκή ισοπαλία για ΑΕΜ και ΠΑΟΚ Καλυβίων

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για την 19η αγωνιστική ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και τον ΠΑΟΚ Καλυβίων το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.
Ο δυνατός αέρας και κατά διαστήματα η δυνατή βροχή δυσκόλεψαν τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο ελέγχω του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορέσουν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν σε ένα τέρμα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με κύριο μέλημα τα μετόπισθεν, έψαξαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Το φιλμ του αγώνα: Με ευνοϊκό αέρα στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι. 4΄σουτ του Παπαδόπουλου σε κόρνερ ο Καραδήμας. 6΄σουτ του Ρασμίλ μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος. 7΄αντεπιθεση για τους γηπεδούχους, σουτ του Κουντούρη ψηλα άουτ. 9΄σουτ του Πασπαλιάρη μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος. 17΄γυρισμα στην περιοχή του Πασπαλιάρη θα βγει και θα μαζέψει έγκαιρα την μπάλα ο Κατερινόπουλος. 20΄εκτελέση φάουλ από το ύψος της μεσαίας γραμμής του Νταλαπέρα, με την μπάλα λόγ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................