Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου -Βελτίωση του δρόμου Κατούνα – Λουτράκι- στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης προχώρησε σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας Γεώργιο Αποστολάκη, προκειμένου να μπει σε φάση υλοποίησης η βελτίωση του δρόμου Κατούνα - Λουτράκι, προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ.


Πρόκειται για δημοτικό δρόμο που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων του Δήμου, αλλά και όσων θέλουν να κινηθούν προς το Λουτράκι, την Βόνιτσα, τη Λευκάδα. Είναι ασφαλτοστρωμένος, παρουσιάζει όμως εκτεταμένες φθορές, ενώ και εξαιτίας της γεωμετρικής του χάραξης (μεγάλη ελικτότητα), σε ορισμένα σημεία καθίσταται επικίνδυνος.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσημα αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019 στη Μπαμπίνη..

.


διαβαστε περισσοτερα

Αχέροντας ο ποταμός της Ηπείρου μαγεύει με τις ομορφιές του (φωτο Αριστείδης Τόλης)

Ο Αχέρων (Αχέροντας στη δημοτική) είναι ποταμός της περιφέρειας Ηπείρουκαι διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Οι πηγές του Αχέροντα είναι πολλές. Οι πρώτες πηγές του προέρχονται από τα χιόνια του όρους Τόμαρος στο Νομό Ιωαννίνων (μέγιστο υψόμετρο 1.986m), και οι άλλες πηγές του προέρχονται από τα όρη Σουλίου και τα όρη Παραμυθιάς Θεσπρωτίας. Σημαντικές πηγές είναι επίσης αυτές του χωριού Βουβοπόταμος Πρέβεζας κοντά στη Γλυκή Θεσπρωτίας. Ο Αχέρων εκβάλλει στο Ιόνιο Πέλαγος, στο χωριό Αμμουδιά της Πρέβεζας, όπου σχηματίζει δέλτα, από το οποίο διαμορφώνονται τα δύο κύρια έλη της περιοχής, το έλος της Σπλάντζας και της Βαλανιδορράχης.

Πηγή: Βικιπαίδεια 

διαβαστε περισσοτερα

Εθνικές εκλογές – Ιούλιος 2019 Κατανομή εδρών κομμάτων

Εθνικές εκλογές – Ιούλιος 2019
διαβαστε περισσοτερα

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΈ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

διαβαστε περισσοτερα

Εθνικές εκλογες 2019.Αποτελέσματα Εκλογικής Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας

διαβαστε περισσοτερα

Εθνικές εκλογές 2019 αποτελέσματα στο Δήμο Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα
check page rank