Εύοσμος Θεσ/νικη- ο Άρης Μπιτσώρης στη ποιητική συλλογή τη Κορίνας Μαυράκη

Κορίνα Μαυράκη και Άρης Μπιτσώρης
ΠΗΓΗ: https://agkidapress.grΤην Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 στον χώρο του Ντεμέκ καφέ στον Εύοσμο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Κορίνας Μαυράκη, «Ο καθρέφτης της Περσεφόνης» σε μια όμορφη, καλά οργανωμένη και πετυχημένη εκδήλωση.
διαβαστε περισσοτερα

Ταξιάρχης Βλαχοδήμος, το Κλαρίνο που Μαγεύει | Βλυζιανά 2023-Βίντεο

Ελληνικά Πανηγύρια
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:30 Η ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ

διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών- Video για την μελέτη ανάπλασης παραλιακού μετώπου Βόνιτσας

Στη Δύναμη Πολιτών ξέρουμε να διεκδικούμε και να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Να μην μένουμε σε κενά λόγια, αλλά να προχωράμε σε έργα
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών- Πρόσκληση για την ομιλία στην Αθήνα την Κυριακή 1/10

διαβαστε περισσοτερα

Διαύγεια...... μέσω της ''ΔΙΑΥΓΕΙΑ''- Θέλω να..... αγιάσω, αλλά δεν με αφήνουν !

Αυτοαμύνεται Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Θέλω να αγιάσω, μα δεν με αφήνουν....Δεν σκόπευα να δημοσιοποιήσω, κάτι που , εδώ και σχεδόν πέντε μήνες, είναι ήδη ανηρτημένο στη ''Διαύγεια''. Και τούτο για πολλούς και διάφορους λόγους.Όμως, οι απανωτές  αναίτιες προκλήσεις, οι ανοίκειες και λυσσαλέες επιθέσεις σε βάρος μου, με αναγκάζουν να αυτοαμυνθώ, και να μην επιτρέψω να γίνω ο σάκος του μποξ για κάποιους εμπαθείς, προκατειλημμένους και αδίστακτους συκοφάντες, που εκμεταλλευόμενοι την ανοχή , την ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια και την ανώτερότητά μου,  κάνουν ό,τι μπορούν για να με βλάψουν, να με συκοφαντήσουν ακόμη και να με απειλούν επειδή τόλμησα και τολμώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους . ... Τόλμησα να έχω διαφορετική από την δική τους άποψη .
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Δ.Κομπλίτση για το Δήμο Ξηρομέρου του απερχόμενου προέδρου Τ/Κ Μπαμπίνης Θεόδωρου Ζαρκαδούλα

Φίλες και Φίλοι Μπαμπινιώτες,Αγαπητοί συγχωριανοί,Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου που με στηρίξατε στη διεκδίκηση της προεδρίας της κοινότητας και που με αναδείξατε σ’ αυτήν πριν από δεκαεφτά (17) χρόνια μέχρι και τώρα.Εσείς μου δώσατε την εντολή να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματα του χωριού μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ-ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Τις Δημοτικές Κοινότητες σεΤρύφο, Αετό, Κομπωτή, Πλαγιά, Περατιά, Άγιο Νικόλαο, Μοναστηράκι, Παλιάμπελα, Δρυμό και Πάλαιροεπισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τονυποψήφιο δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Νώντα Μωραΐτηκαι έγινε διακίνηση της διακήρυξης και των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπειρωσης και συζήτησαν με τους κατοίκους για ταπροβλήματα πού αντιμετωπίζουν.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για την προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας, αύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας».Η εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Καισαριανή - Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).
διαβαστε περισσοτερα

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ- Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

Τον περασμένο Αύγουστο, μετά από μια συζήτηση που είχα με τον κ. Άρη σχετικά με την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ξηρομέρου, ο ποιητής μέσα σε 5 λεπτά πάνω σε μία χαρτοπετσέτα έγραψε ένα σύντομο ποίημα και το άφησε στο τραπέζι του καφενείου.  Σήμερα τακτοποιώντας τα χαρτιά μου το ποίημα ήρθε στην επιφάνεια μια θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
διαβαστε περισσοτερα

Τασολάμπρου Χρύσα _ Υποψηφια δημοτική Σύμβουλος ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Φίλες και φίλοι, η συμμετοχή μου ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές προέρχεται από τηναστείρευτη διάθεσή μου να προσφέρω ακόμη περισσότερο στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, μαχόμενη για το κοινωνικό σύνολο, χωρίς να επιδιώκω προσωπικά οφέλη.
διαβαστε περισσοτερα

Η Κανδήλα έδειξε εμφατικά τον αυριανό Δήμαρχο. Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η ομάδα του, με το έργο που έκαναν, με το καθαρό πρόγραμμα τους για αυτά που θα κάνουν, θα συνεχίσουν και την επόμενη 5ετία.

Ημερομηνία 29-9-2023ΞΗΡΟΜΕΡΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής στη Κανδήλα, η ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.Η Κανδήλα υποδέχθηκε τον νυν Δήμαρχο με αγάπη, ενθουσιασμό και παλμό και σε άλλη μία Κοινότητα φαίνεται καθαρά ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.Και στην Κανδήλα οι δημότες αποτιμούν και αξιολογούν θετικά το έργο της δημοτικής αρχής, κρίνουν και συγκρίνουν και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.Στο τιμόνι του Δήμου την επόμενη 5ετία, δικαιωματικά με το έργο και το πρόγραμμα του, θα είναι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η ομάδα του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................