Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παρασκευής (Βούλας) Κουτρουμπά, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παπαδάτου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βούλα καλωσήρθες… Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Στρουμπή Άννα .

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Άννα Στρουμπή.
Η Άννα είναι Γεννημένη στην Κανδήλα Ξηρομέρου, είναι παντρεμένη Γιάννη Κεραμίδα από τον Βάρνακα όπου και διαμένουν έχουν ένα παιδί . Η Άννα Εργάζεται ως ξενοδοχειακός υπάλληλος .
διαβαστε περισσοτερα
Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2023.

Ζωντανή μετάδοση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2023.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 12.7.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 12 Ιουλίου, στις 08:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης.
διαβαστε περισσοτερα

Ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος από το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Δυτικής Ελλάδας, της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την καθηγήτρια και Δ/ντρια της  Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και την  ευγενική χορηγία των  Laroche posay και Frezyderm, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος , στις 19 έως  21 Ιουλίου 2023 σε παραλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 3 ενημερωτικές δράσεις:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας με την Επαρχία Fujian (Φουτσιάν) της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας

Μεγάλη επιτυχία για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αποτέλεσε η υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας με την Επαρχία Fujian (Φουτσιάν) της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, στην πόλη Fuzhou (Φουτσόου), την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.  Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, ταξίδεψε στην Κίνα προχωρώντας μια πολιτική πρωτοβουλία με σημαντική προστιθέμενη αξία για τη χώρα μας.
διαβαστε περισσοτερα

Προληπτικά μέτρα και οδηγίες για την αντιμετώπιση επιπτώσεων υψηλών θερμοκρασιών - καύσωνα

Καθώς αναμένεται  το πρώτο κύμα καύσωνα στη χώρα μας , η Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υπενθυμίζει τα μέτρα προφύλαξης για την πρόληψη επιπτώσεων από τον  καύσωνα και ταυτόχρονα  ενημερώνει τον γενικό πληθυσμό και τις ευπαθείς ομάδες  παρέχοντας οδηγίες προς αποφυγή θερμοπληξίας.
Προληπτικά  μέτρα κατά την διάρκεια του καύσωνα – Γενικές οδηγίες:
διαβαστε περισσοτερα

Συστήνεται Λέσχη Φίλων της Βιοποικιλότητας με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει ως εταίρος στο έργο BEST «Addressing joint Agro - and Aqua – Biodiversity pressures Enhancing Sustainable Rural Development» («Αντιμετώπιση των κοινών πιέσεων στην Αγρο – και Υδρο – Βιοποικιλότητα, Ενίσχυση της Αειφόρου Αγροτικής Ανάπτυξης») στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας Interreg V/Α Ελλάδα Ιταλία (GR-IT) 2014-2020.
διαβαστε περισσοτερα

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου στην Πλατεία Κατούνας με είσοδο ελεύθερη το θεατρικό έργο «Του Κουτρούλη ο Γάμος» από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου στην Πλατεία Κατούνας  με είσοδο ελεύθερη το θεατρικό έργο «Του Κουτρούλη ο Γάμος» από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας
διαβαστε περισσοτερα

Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη-Συμπόρευση με τον Νεκτάριο Φαρμάκη-

H Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη, με μεγάλη διαδρομή στα κοινά και στην αυτοδιοίκηση και με αποδεδειγμένη διάθεση προσφοράς στην Αιτωλοακαρνανία, αποφάσισε να σταθεί δίπλα μας στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.Με την παρουσία της εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο μία παράταξη που αποδεικνύει ότι η πραγματική δύναμη της αυτοδιοίκησης είναι ότι μπορεί να συνθέτει δυνάμεις και να ενώνει ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες.
Αγγελική, καλωσήρθες! Όλοι μαζί για τη Δυτική Ελλάδα που μας αξίζει!

Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη
#periferiadytikiselladas#westerngreece
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Πολυξένη Λατσινοπούλου - Λάσκαρ

Η  Πολυξένη Λατσινοπούλου - Λάσκαρη  ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες  στην περιοχή του Βάρνακα Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - Γράφει ο Κομπλίτσης Απόστολος Ακαρνάνας "ΠΑΠΙΕ επίκαιρες ΓΡΑΦΕΣ"

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ  Γράφει ο Κομπλίτσης Απόστολος  Ακαρνάνας
"ΠΑΠΙΕ επίκαιρες ΓΡΑΦΕΣ" Λόγω της πληθώρας φαγητών συνταγών, υποτίθεται παραδοσιακών !! αλλά και  “μαγειρευτών” που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και καιρό είπα να επαναφέρω  κ’ εγώ κάτι που είχα γράψει δημόσια αρκετά χρόνια πρίν.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση - γνωστοποίηση διαγωνισμού έργου: «Αποχέτευση ακαθάρτων και ΕΕΛ ΔΔ Κανδήλας, Μύτικα, και Βάρνακα Δ. Αλυζίας του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 12.457.520 € χωρίς ΦΠΑ.

Πρόσκληση - γνωστοποίηση διαγωνισμού έργου: «Αποχέτευση ακαθάρτων και ΕΕΛ ΔΔ Κανδήλας, Μύτικα, και Βάρνακα Δ. Αλυζίας του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 12.457.520 € χωρίς ΦΠΑ.

https://www.dimosxiromerou.gr Αστακός, 11/07/2023
Αρ. πρωτ.: 8742
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι
ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ
ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ν. 4412/2016 ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ
ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΑΣΕΙ ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ
ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΣ
για την επιλογή αναδόχου του έργου:
«ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΕΛ ΔΔ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΝΑΚΑ Δ. ΑΛΥΖΙΑΣ ΤΟΥ
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ»
διαβαστε περισσοτερα

Το πρόγραμμα για τα «Ταξίδια Πολιτισμού - Καλοκαιρινά Ραντεβού Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023»

Με αγαπημένους καλλιτέχνες και πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και φέτος για το «Ταξίδια Πολιτισμού - Καλοκαιρινά  Ραντεβού Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας -  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023» που έχει επιμεληθεί το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και  με τους  ενεργούς πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου και πολλούς από τους Προέδρους και Αντιπροέδρους τον τοπικών κοινοτήτων του Δήμου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" σας προσκαλεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου και ώρα 19:00μ.μ στην εκδήλωση ονομασίας του γηπέδου ποδοσφαίρου του χωριού μας ‘’ Αλεξάνδρα Λαϊνά ‘’ - αποκαλυπτήρια πινακίδας γηπέδου - αγιασμός - φιλικός αγώνας
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................