Άξιος ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο

Για την 11ηαγωνιστική της Σουπερ Λίγκ, ο Παναιτωλικός πήρε την νικη με 2-1 επί της ΑΕΚ.Ο «Τίτορμος»  επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα.     Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο 3΄ με τον Ρότσα, για να απαντήσει ο Μπακάκης για λογαριασμό της ΑΕΚ στο 5΄. Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (30/2018) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από το απόγευμα της Κυριακής 25-11-2018 μέχρι και τη Δευτέρα  26-11-2018 και δημοσιοποιήθηκε από Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Ν.ΣΜΥΡΝΗ :Εγκαίνια κομμωτηρίου της Αστακιώτισσας Γκέλυς Ταπρατζή (φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης)

Σε μία λαμπρή και υπέροχη βραδιά το κομμωτήριο  GELEN δέχτηκε τους φίλους του στον νέο του χώρο, δίνοντάς τους την δυνατότητα να το γνωρίσουν από κοντά.  Ο χώρος που βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη , γέμισε από κόσμο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας , με φίλους και γνωστούς να απευθύνουν στην διεύθυνση του νέου κομμωτηρίου τις ευχές τους για καλές δουλειές.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ...ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ.(Του Παναγιώτη Ηλ. Χολή)

ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ Το συγκεκριμένο τσιγαρόχαρτο το έδινε το κράτος μέσω του μονοπωλίου στους καπνοπαραγωγούς.  Η χρήση τους απαγορεύονταν έξω από τα όρια της περιοχής που κατοικούσε ο καπνοπαραγωγός. Τα μοίραζε συνήθως ο γραμματέας ή ο πρόεδρος της κοινότητας στους καπνοπαραγωγούς, κατά διαστήματα. Τα τσιγαρόχαρτα τα χρησιμοποιούσαν συνήθως μεγάλης ηλικίας  καπνοπαραγωγοί ,μιας και οι νεότεροι κάπνιζαν έτοιμα τσιγάρα όπως ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,ΚΑΡΕΛΙΑ ΦΙΛΤΡΟ, ΑΣΣΟΣ ΣΚΕΤΟ, ΑΣΣΟΣ ΦΙΛΤΡΟ, ΣΑΝΤΕ,ΡΗΓΑΣ,ΕΘΝΟΣ,ΠΑΛΛΑΣ, 22 ΑΝΤΙΝΙΚΟΤ,ΚΕΡΑΝΗΣ κλπ. Κλασική σκηνή στο καφενείο του χωριού ,απογευματάκι δεκαετία ‘70 και ’80:
διαβαστε περισσοτερα

Εκλογές στο Σύλλογο Απανταχού Μαχαιριωτών (Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018)

Μετά από δέκα τρία χρόνια αδράνειας ο Σύλλογος Απανταχού Μαχαιριωτών ενεργοποιήθηκε ξανά και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 ψηφίζουν για το νέο Συμβούλιο του Συλλόγου.
Πατησίων 5 γραφεία Ο.Π.ΣΥ.Ξ από 12μ.μ εως 18:00
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τις προαναφερθείσες εκλογές, μπορούν να τηλεφωνήσουν έως και 25/11/2018το αργότερο, στα εξής τηλέφωνα:
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ- 6977455399 ΜΠΟΥΡΧΑ ΑΘΗΝΑ -6939035467 ΓΚΟΥΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ -6976677821 ΤΣΙΝΖΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-6945803144

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................