Πρόσκληση συμμετοχής Πρόγραμμα Αγροτικής Ενίσχυσης

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, διενεργεί πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν αποκλειστικά και μόνο συνεταιρισμοί και κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, που έχουν κλείσει δύο διαχειριστικές χρήσεις, με ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι €1.500.000 και εδρεύουν στους νομούς Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Άρτας, Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας.

διαβαστε περισσοτερα

Προβατίνα για τον Μπαρμπα Μάκο

Είμαστε στη μέση του καλοκαιριού και καταφθάνουν για τις καλοκαιρινές διακοπές στο όμορφο χωριό μας όλο και περισσότερη Μπαμπινιώτες που ζουν και εργάζονται σε μεγαλουπόλεις της πατρίδας μας ( κυρίως στην Αθήνα). Στο άκουσμα ότι στο χωριό καταφθάνει για τις καλοκαιρινές διακοπές ο Μπαρμπα Μάκος ο επιστήθιος φίλος του και τακτικός πελάτης . Ο Φώτης έσφαξε μια προβατίνα για να τον καλοδεχθεί.
Δείτε foto
διαβαστε περισσοτερα

Αμπέλι: Γεωργικές Προειδοποιήσεις

Το Περιφερειακό Κέντρο Προστ. Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Αχαΐας εξέδωσε δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για τις καλλιέργειες αμπελιού στις περιοχές Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Κεφαλονιάς, Ζάκυνθου και Ιθάκης:

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Αγνάντι από τη Μπαμπίνη

foto:Αγναντεύοντας τα χωριά του Ξηρομέρου (Σκουρτού-

Φυτείες-Παπαδάτου Aγ.Γεώργιος Πόρτας) από τη Μπαμπίνη  






διαβαστε περισσοτερα

Κλείνει η Ιόνια Οδός από Μεσολόγγι μέχρι Αντίρριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού και συγκεκριμένα μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Αντιρρίου και Μεσολογγίου, με στόχο τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της σήραγγας της Καλυδώνας. Ειδικότερα: 
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την εικοστή πρώτη (21η)του Μηνός Ιουλίου του έτους 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα19.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:

διαβαστε περισσοτερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΝΑΚΑ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................