ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΑΝΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ.

Δραστηριοποιούνται για τα καλά στη Στάνο... Αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει το καθιερωμένο εδώ και πολλά χρόνια το τουρνουά δηλωτής .Αφού η αρμόδια επιτροπή έδωσε το πράσινο φως, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ημερομηνιών από 3 έως 11 Αυγούστου.
Το τουρνουά κρατάει5 ημέρες όπου είναι ανοιχτό και θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όποιος θέλει.
Η επιτροπή θα ανακοινώσει τις ακριβείς ημερομηνίες εντός δεκαημέρου. Στη συνέχεια ο σύλλογος των εν Αθήναις Στανιατών με ανακοίνωσή του θα πραγματοποιήσει 12 και 13 Αυγούστου πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Όπου στις 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί παιδική βραδιά και στις 13 Αυγούστου ετοιμάζει εκδήλωση με ζωντανή μουσική.


Στη συνέχεια όπως και κάθε χρόνο στις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η λιτανεία της Παναγίας της ΑΓΡΙΛΙΩΤΙΣΣΑΣ στο χωριό και στις 15 η θεία λειτουργία στην Παναγία την ΑΓΡΙΛΙΩΤΙΣΣΑΣ στο πρώην στρατόπεδο 679 ΠΑΠ στον Αγριλο.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού. Δήλωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, ενημερώθηκε για την απόφαση της ΝΗΡΕΑΣ ΑΕ , να απολύσει τους εργαζόμενους φύλαξης. Θέλουμε να πιστεύουμε στην καλύτερη δυνατή λύση και στην  απορρόφησή τους σε θέσεις εργασίας και ευελπιστούμε,  όπου δραστηριοποιούνται γενικώς ιχθυοκαλλιέργειες, στην στήριξη  των τοπικών κοινωνιών.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στους εργαζόμενους. Θα είμαστε δίπλα τους στον αγώνα τους!

Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα
Διακοπή νερού στον Αστακό λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή.

Διακοπή νερού στον Αστακό λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή.

https://www.dimosxiromerou.gr/
Αστακός, 27.6.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα στις 2 το βράδυ παρουσιάστηκε βλάβη στον μετασχηματιστή του αντλιοστασίου στη θέση «ΜΑΡΓΩΝΕΙΚΑ». Η βλάβη επισκευάστηκε σήμερα στις 9 το πρωί και το αντλιοστάσιο λειτουργεί κανονικά, στέλνοντας νερό στην δεξαμενή του Αστακού, ώστε να επανέλθει η ύδρευση στην πόλη του Αστακού. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ο Αντιδήμαρχος Φίλιπππος Σαμαλέκος
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Βράβευση μαθητών από τον Συνδεσμος Χρυσοβιτσάνων ''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ''

Για άλλη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων βράβευσε τους πρωτεύσαντες μαθητές κάθε τάξης του Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................