Νέο Δ/Σ στον Σύλλογο Παλαιμάχων .Α.Ε.Κ. Αγ. Κωνσταντίνου Αγρινίου

Μετά τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου που διεξήχθησαν για την ανάδειξη νέου Δ/Σ την Τετάρτη  17 οκτωβρίου  2018, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε είναι το εξής:

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη ...μια φωτο από τα παλιά

Μια φωτο από τα παλιά... γυρνάς πίσω και θυμάσαι άλλες εποχές και άλλους ανθρώπους που σου ξυπνούν αισθήματα ...ανθρωπιάς και καλοσύνης .
Πάσχα στη Μπαμπίνη το 1967.Οικογένεια Θεόδωρου Ζαρκαδούλα.

 Ευχαριστούμε τη συγχωριανή μαςΌλγα Ζαρκαδούλα για την υπέροχη και γεμάτη αναμνήσεις φωτογραφία.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση του Συλλόγου των εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών ο ''Αγιος Δημητριος''. σε Αρτοκλασία για την εορτή του Αγίου Δημητρίου

Ο Σύλλογος των εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών ο ''Αγιος Δημητριος'', σας προσκαλεί στην αρτοκλασία του Αγίου Δημητρίου τηνΤετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 μ.μ.στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι στάση μετρό Άγιος Αντώνιος.
Στο ναό θα υπάρχει σκήνωμα του Αγίου Διονυσίου το Αρεοπαγίτου για προσκύνημα.

Μετά το τέλος της αρτοκλασίας ο Σύλλογος θα προσφέρει άρτους, γλυκά, καφέδες, αναψυκτικά.
διαβαστε περισσοτερα

Απορρίφθηκε η από 21-9-2018 προσφυγή του Παναγιώτη Τζαχρήστα κατά της αριθ. 138/2018 απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου

Απορρίφθηκεη από 21-9-2018 προσφυγή του Παναγιώτη Τζαχρήστα κατά της αριθ. 138/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου και Επικυρώθηκε η αριθ. 138/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου (Έγκριση την τροποποίηση μελέτης τοπικής σημασίας του έργου "Ανάπλαση πλατείας Φυτειών") 7Ν40ΟΡ1Φ-ΟΙΔ.pdf240 kB
διαβαστε περισσοτερα

Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη του έργου «Βελτίωση προσβασιμότητας στην περιοχή Τουρλίδας»

Tην ικανοποίησή του για την έγκριση τηςκυκλοφοριακής μελέτης που αφορά τη Βελτίωση Προσβασιμότητας Περιοχής Τουρλίδας, εξέφρασε σήμεραοΠεριφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Την μελέτη ενέκρινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, έπειτα από απόφαση που είχε ληφθεί στο τέλος Αυγούστου από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.



διαβαστε περισσοτερα

''Το κούτσουρο'' Γράφει ο Χρήστος Τούμπουρος* Το Λαογραφικό μας Σημείωμα

Το κούτσουρο ήταν από τις λίγες λέξεις που από μικρό παιδί μίσησα. Κι όσοι έβαζαν στο στόμα τους αυτή τη λέξη ήθελα, χωρίς υπερβολή, να τους σκοτώσω. «Να τους σφάξω στο κούτσουρο» ή όταν με έπιαναν οι καλοσύνες μου επιεικώς «να τους δαγκώσω τον καρδυλάγγο».
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................