Πρωτομαγιά με γιορτή πρατίνας στη Γουριά

Με δωρεάν εδέσματα που θα περιλαμβάνουν και κοντοσούβλι προβατίνα, θα γιορταστεί και φέτος η Πρωτομαγιά στη Γουριά για 9η χρονιά, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018:ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΤΙΝΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

διαβαστε περισσοτερα

Με την φροντίδα και επιμέλεια της Βουλής των Ελλήνων ο μουσειολογικός σχεδιασμός της οικίας Κωστή Παλαμά στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου

Μετά το Μουσείο οικογένειας Τρικούπη, η Βουλή των Ελλήνων αναλαμβάνει την αναδιοργάνωση και μουσειακή αξιοποίηση της οικίας του ποιητή Κωστή Παλαμά. 
διαβαστε περισσοτερα

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Φυτειών :Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην περιβαλλοντική δράση Lets do it Greece 2018

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LET'S DO IT GREECE , ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΑΣ.. ΦΥΤΕΨΑΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

 ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ Κ. ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΥΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα Απ. Κατσιφάρα για την Πρωτομαγιά: Να επανέλθουν τα συλλογικά δικαιώματα

Σε μήνυμά του για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει: «Σε μια περίοδο όπου αρχές και αξίες δοκιμάζονται ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς αποτελεί φωτεινό φάρο για τους αγώνες των εργαζομένων, ενάντια στην κοινωνική αδικία, την εργασιακή εκμετάλλευση και καταπίεση.
διαβαστε περισσοτερα

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Αστακού:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην περιβαλλοντική δράση Lets do it Greece 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην περιβαλλοντική δράση Lets do it Greece 2018 !Ο χώρος μας ομόρφυνε με λουλούδια και ασπρίσματα 

Και του χρόνου!!!
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη :Ξημέρωσε η ανατολή(φωτο)

Ξημέρωσε η ανατολή κι ερόδισε  η δύση....Καλημέρα από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου
Φωτο: Γ.Θ
διαβαστε περισσοτερα

Γέφυρα Επισκοπής (video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Το 1965, άρχισε η κατασκευή του φράγματος των Κρεμαστών το οποίο δημιούργησε την ομώνυμη τεχνητή λίμνη τα νερά της οποίας κατέκλυσαν την Επισκοπή και τα άλλα μικρότερα χωριά της περιοχής.
Η Γέφυρα κατασκεύαστηκε για να ενώσει τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας.
Στηρίχθηκε σε 7 κολόνες που κάποιες πλησιάζουν τα 100 μέτρα ύψος.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................