ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2024 Του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» 18 Φεβρουαρίου 2024,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ«Τα Κόροντα» Πατησίων 5, Τ.Κ. 104 31 ΑΘΗΝΑ
ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2024
Του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, στα πλαίσια της δημιουργίας στενότερης επαφής μεταξύ των συγχωριανών και φίλων αποφάσισε και φέτος την πραγματοποίηση της ετήσιας χοροεσπερίδας. Έτσι ο χορός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Κυριακή, στο κέντρο «Μπαϊρακτάρης» στον 2ο όρ. πλατεία Μοναστηρακίου 2, στάση ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι», πίσω από την εκκλησία, τηλ. 210 3220201. Ώρα προσέλευσης 13.00 μ.μ.
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Μαυρομάτης: Καμία αλλαγή στον δικαστικό «χάρτη» της Αιτωλοακαρνανίας

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook.Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση ΜαυρομμάτηΚαμία αλλαγή στον δικαστικό «χάρτη» της ΑιτωλοακαρνανίαςΑναλαμβάνοντας την ευθύνη της διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, δώσαμε την υπόσχεση στους πολίτες αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό να αλλάξουμε την πορεία αυτού του τόπου προς το καλύτερο. Καταφέραμε πολλά και επιδιώκουμε ακόμη περισσότερα.
διαβαστε περισσοτερα

Επιχειρησιακή συμφωνία της ΠΔΕ με τον ΕΦΕΠΑΕ για τις δράσεις επιχειρηματικής ενίσχυσης του Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Επιχειρησιακή συμφωνία της ΠΔΕ με τον ΕΦΕΠΑΕ για τις δράσεις επιχειρηματικής ενίσχυσης του Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»
διαβαστε περισσοτερα

Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: Παρακολούθηση υδάτων σε ΧΥΤΑ / ΧΥΤΥ και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων

Παρακολούθηση υδάτων σε ΧΥΤΑ / ΧΥΤΥ και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων
Στο μικροσκόπιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπαίνουν δυνητικές πηγές ρύπανσης των υδάτων, καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021-2027 η  «Παρακολούθηση υδάτων σε ΧΥΤΑ/XYTΥ και Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................