Πασχαλινές ευχές του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για το Πάσχα

Ν. Φαρμάκης: «Πιο φωτεινές μέρες να έρθουν για όλους»
Στο μήνυμά του με τη ευκαιρία της γιορτής του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:«Οι άγιες μέρες που διανύουμε μας υπενθυμίζουν πως όταν ο Θεός θυσιάζεται για τον άνθρωπο και του παραδίδει το υπέρτατο δώρο της Ανάστασης και της παντοτινής νίκης της ζωής επί του θανάτου, τότε ο άνθρωπος δεν έχει καμία δικαιολογία να συνεχίζει να ζει στο σκότος και να επιδιώκει τον θάνατο.Η Ανάσταση είναι αγάπη. Και η αγάπη είναι ζωή.Αυτό το Πάσχα λοιπόν, ας ευχηθούμε το ανέσπερο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές και τα μυαλά όλων των ανθρώπων. Η ειρήνη, η αγάπη και η αλληλεγγύη να επικρατήσουν στον κόσμο μας. Και πιο φωτεινές μέρες να έρθουν για όλους.Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα!»
διαβαστε περισσοτερα

Αναχώρησε για την Ουκρανία η ανθρωπιστική βοήθεια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Αναχώρησε τη Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, η ανθρωπιστική αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς την Ουκρανία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Η ανταπόκριση φορέων, εκπρόσωπων τοπικών επιχειρήσεων και πολιτών ήταν συγκινητική και πολύ σημαντική. Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν είδη τροφίμων και φαρμακευτικό υλικό και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλ/νιας). Ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος,  ανέφερε τα εξής: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και την ολόψυχη υποστήριξή μας στους συμπατριώτες μας  που βρίσκονται στην Ουκρανία. Η προσφορά όλων ήταν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στους αμάχους, στους πληγέντες και σε όσους έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας.Ευχαριστούμε την μεταφορική εταιρεία «Μπέλεχας» που ανέλαβε την μεταφορά του υλικού από την Πάτρα καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στη συγκέντρωση του υλικού για την πολύτιμη συνεισφορά τους.»
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Θανάση Παπαθανάση στην «Αλκυόνη»

Επίσκεψη στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) της  «ΑΛΚΥΟΝΗΣ» πραγματοποίησε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας για να προσφέρει πασχαλινά δώρα και να ανταλλάξει ευχές για τις ημέρες του Πάσχα.Η Πρόεδρος της «Αλκυόνης» κα Παναγοπουλου τον ενημέρωσε για τη λειτουργία των δομών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Αλκυόνη για το τεράστιο έργο που επιτελεί.. Ενα έργο προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Από την πρώτη στιγμή της Αυτοδιοικητικής μου θητείας στάθηκα διπλα ενεργά και στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια αυτή και βέβαια κάθε έργο αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας. Τέτοια έργα δείχνουν τον πολιτισμό της κοινωνίας μας. Παραμένω δίπλα σας αρωγός στην προσπάθεια σας
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Συλλόγου Αστακιωτών

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το Radio Magia

Καλό Πάσχα με υγεία για όλους
διαβαστε περισσοτερα

Πασχαλινές ευχές του Βασίλη Φωτάκη

Φωτάκης Φ. ΒασίλειοςΑντιδήμαρχος Οικονομικών,Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δήμου ΑγρινίουΔνων Σύμβουλος Τριχωνίδας Α.Ε.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................