ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ:Πρόσκληση συνεδρίασης Επιτροπής Διαβούλευσης για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ:Πρόσκληση συνεδρίασης Επιτροπής Διαβούλευσης για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

Αστακός, 7.1.2020 Αριθ. πρωτ.: 43 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Τηλ. 2646360500 Fax: 2646042531
Προς: Τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης (ως Πίνακα Αποδεκτών) Σας καλούμε σε δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την 17η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 παρ. 3 του Ν. 3852/2010, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση στο κάτωθι θέμα: ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ στον ίδιο χώρο και με το ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης. Ο Πρόεδρος της Ε.Δ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Στην συνεδρίαση καλείται να παραστεί ο Δήμαρχο…
διαβαστε περισσοτερα

Τετάρτη 08/01/2020.ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ.

Πρώτο παιχνίδι παλαιμάχων για το 2020 Τετάρτη 08/01 και ώρα 17:30 γήπεδο ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ.

Καλή χρονιά χρόνια πολλά με υγεία.
διαβαστε περισσοτερα

Εορτασμός Θεοφανείων στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Αστακού(φωτο MAKEART)

Με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκαν τα Θεοφάνεια στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Αστακού από τον Αρχιμανδρίτη πάτερ Ιερόθεο Κοκκώση.
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................