ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ-Για εκλογή του συμπατριώτη μας Μητροπολίτη Κινσάσας κ. Θεοδοσίου

Αγρίνιο, 14 Ιανουαρίου 2022
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ                               ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»                   ΕΔΡΑ: ΑΓΡΙΝΙΟΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ:  Υψηλάντου  1 Τ.Κ. 30132 – ΑΓΡΙΝΙΟ                                                                           Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ ΗΗ Αγία και Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κατά τη συνεδρίασή της την 12η Ιανουαρίου 2022, κατόπιν εισηγήσεως της Α.Θ.Μ. του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β΄ ανύψωσε παμψηφεί τον συμπατριώτη μας Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιο σε Μητροπολίτη Κινσάσας. 
Ο κ. Θεοδόσιος (Τσιτσιβός) γεννήθηκε στην Κυπάρισσο Τριχωνίδος Αιτ/νιας το έτος 1973 και μετά από πλούσια πολυετή ιερατική δράση στην Ελλάδα και την Αφρική εξελέγη το 2018 Μητροπολίτης Κανάγκας, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό.Στη Κανάγκα και την ευρύτερη περιοχή επιτέλεσε με μεθοδικότητα, αυταπάρνηση και θαυμαστό ζήλο ένα πολύ μεγάλο ιεραποστολικό, ποιμαντικό κα…
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΡΙΝΙΟ- ''ΠΙΝΑΚΙΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ'' ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Στο πιο κεντρικό και όμορφο σημείο της πόλης! Πλατεία Παναγοπούλου, Σιντριβάνιβρίσκεται η ταβέρνα ''ΠΙΝΑΚΙΟ'' .Σε ένα όμορφο ευχάριστο  και παραδοσιακό περιβάλλον με εκλεκτές  γεύσεις και άψογη εξυπηρέτηση ,  κουζίνα που  στηρίζετε σε ντόπια προϊόντακαι σε παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα και για όλη την οικογένεια σας περιμένει να σας απολαύσετεόμορφα, λαχταριστά πιάτα.








διαβαστε περισσοτερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΑ: Γράφει ο Παναγιώτης Χολής

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ- ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ1.164,00 στρεμμάτων.
Στο δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ξηρομέρου που πραγματοποιήθηκε στης 04/01/2022 συζητήθηκε, εκτός των άλλων θεμάτων και το θέμα γνωμοδότησης του για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων(Μ.Π.Ε) Φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΑ της κοινότητας Βασιλοπούλου, ισχύος 82.1mw.
Το θέμα όμως δεν συζητήθηκε γιατί υπήρξε επιστολή από τον Πρόεδρο της κοινότητας Βασιλοπούλου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου ,για αναβολή με αιτιολογία τη μη έγκαιρη ενημέρωση του, που δεν του έδωσε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την εν λόγο επένδυση και να ενημερώσει και το τοπικό συμβούλιο. 
Το αίτημα, σχεδόν ομόφωνα, έγινε δεκτό και αναμένεται η συζήτηση σε νέο δημοτικό συμβούλιο με την προϋπόθεση ότι θα ζητηθεί από την περιφέρεια μια παράταση του χρόνου της διαβούλευσης.
Υποψιάζομαι ότι πάρα πολύ συγχωριανοί μου αλλά και συνδημότες μου, δικαιολογημένα, αγνοού…
διαβαστε περισσοτερα

Ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ιατρική ημερίδα, που διοργανώνεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, από την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», με κύριο θέμα την πανδημία και τις συνέπειες από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Ενημερωθήκαμε για μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ιατρική ημερίδα, που διοργανώνεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, από την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», με κύριο θέμα την πανδημία και τις συνέπειες από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2. Στην ημερίδα συμμετέχουνε και οι δικοί μας από το Ξηρόμερο: Ο κ. Ιωάννης Χρόνης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός - Συντονιστής Διευθυντής Κ.Υ Μύτικα Αιτ/νίας, η κα Σοφία Χολή, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός ΕΠ Β΄ Ε.Σ.Υ - Επιστημονικά Υπεύθυνη Κ.Υ Αστακού Αιτ/νίας, ο κ. Κωνσταντίνος Ποσονίδης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός - Διευθυντής Ε.Σ.Υ Π.Ι Αγγελοκάστρου - Συντονιστής 3ης ΤΟ.Μ.Υ Αγρινίου, ο οποίος πολύ συχνά ενισχύει τα Κ.Υ. Μύτικα και Αστακού και καθώς και ο κ. Παναγιώτης Σταμάτης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός ΕΠ Β΄ Ε.Σ.Υ - Επιστημονικά Υπεύθυνος Κ.Υ Κατούνας Αιτ/νίας, ο οποίος με τη σειρά του ενισχύει κατά καιρούς το Κ.Υ. Αστακού.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................