ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ - Έκδοση διαφημιστικού φυλλαδίου για τον Αστακό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ --ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝΑγαπητοί Φίλοι-ΣυμπατριωτεςΟ Συλλογος μας στην προσπαθεια του να δημιουργησει τις κατάλληλες προυποθεσεις που απαιτουνται ουτως ωστε να κερδισει ενα ικανοποιητικο κομματι απο την #πιτα# του εγχωριου(και οχι μονο) τουρισμου και συγκεκριμενα των εκδρομεων της καλοκαιρινης περιοδου, καθοσον οι ενδειξεις ειναι εξαιρετικα θετικες ,προμηνυοντας αυξηση του τουριστικου ρευματος σε ολη την Ελλαδα
διαβαστε περισσοτερα

Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής στο Βόρειο τομέα Αθηνών η συμπατριώτισσά μας ΡΕΝΙΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ

διαβαστε περισσοτερα

Κολυμβητήριο Αγυιάς: Ένα βήμα πριν την εκκίνηση των εργασιών ανάπλασης!

Κολυμβητήριο Αγυιάς: Ένα βήμα πριν την εκκίνηση των εργασιών ανάπλασης!
Με ομόφωνη απόφαση το Περιφερειακό Συμβούλιο έδωσε την έγκριση να προχωρήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο  Πολιτισμού – Αθλητισμού για την υλοποίηση των παρεμβάσεων και την  αναμόρφωση της περιοχής στο Παλαιό Κολυμβητήριο  της Αγυιάς, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος.
διαβαστε περισσοτερα

Πάνος Τρυφιάτης από Αγρίνιο: «Η κοινωνία σήμερα, ίσως χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ περισσότερο από ποτέ»

Με πληροφορίες από τοwww.agriniopress.gr
Την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στο Αγρίνιο, πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πάνος Τρυφιάτης.
Το εκ Ξηρομέρου ορμώμενο στέλεχος του κόμματος με το πλούσιο επιστημονικό και πολιτικό βιογραφικό, μίλησε σε ένα κοινό πολλών μελών και ψηφοφόρων. Αξιοσημείωτη η παρουσία ιστορικών στελεχών.
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης - Ναύπακτος - Κυριακή 14 Μαΐου 2023(βίντεο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣημεία από το βίντεο με στιγμές από την προεκλογική συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στη Ναύπακτο                                                                                                     16.5.2023
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκληρώθηκε στην Αρχαία Ολυμπία η Διεθνής Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε στην Αρχαία Ολυμπία η Διεθνής Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Με την τελετή λήξης ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, η 31η Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Πατρών μέσω  του Τμήματος Φιλοσοφίας, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χαρβαρντ, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.
διαβαστε περισσοτερα

Με σύγχρονα εργαλεία και ψηφιακά μέσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τον δημιουργικό κλάδο μέσω του έργου Creative@Hubs

Με σύγχρονα εργαλεία και ψηφιακά μέσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τον δημιουργικό κλάδο μέσω του έργου Creative@HubsΜε εξαίρετες εντυπώσεις και προοπτικές για νέες συνεργασίες, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του έργου Creative@Hubs στην 24η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση του Mostar στη Βοσνία. Σκοπός της συμμετοχής ήταν η προβολή και δικτύωση των τεσσάρων Δημιουργικών Κόμβων (Hubs) που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Δρώμενο για την Γιορτή της Μητέρας από την ΠΔΕ και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου γιόρτασαν και τίμησαν τη Μητέρα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγρινίου μετά από πρωτοβουλία της Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας Αμαλίας Βούλγαρη.
διαβαστε περισσοτερα

Εκπαιδευτικά πρόγραμμα οδικής ασφάλειας σε μαθητές από την ΠΔΕ και το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" υλοποιεί και φέτος εκπαιδευτικά προγράμματα στις τρείς περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας με σκοπό να εκπαιδευτούν και να ενημερωθούν μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων για την ασφαλή μετακίνηση και να οικοδομηθεί μια κουλτούρα Οδικής Ασφάλειας στους ελληνικούς δρόμους.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ. Λόγω των καιρικών συνθηκών η προεκλογική ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                 Αθήνα 16/2023Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και των μετεωρολογικών προβλέψεων για το απόγευμα και το βράδυ, η προεκλογική συγκέντρωση του Σπήλιου Λιβανού, πρώην ΥΠΑΑΤ, υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, στις 20.30 στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο Μέγαρο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................